Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Altakastelevat amppelit, ruukut ja parvekelaatikot

Yrttiruukku Cobble

Tyylikäs altakasteluruukku yrteille. Käy viljelyruukulle, jonka halkaisija 10-12 cm. Materiaali polypropeenia.

 

 

 

 

 

Parvekeruukku Supreme

Tyylikäs altakasteluruukku irroitettavalla istutusruukulla. Soveltuu myös sisäkäyttöön.

 

 

 

 

 

Istutuslaatikko Rimini

Rimini istutuslaatikko sopii niin ikkunalaudalle kuin vaikkapa terassipöytää koristamaan. Lisävarusteena pohjaan kiinnittyvä aluslautanen. Monta värivaihtoehtoa.

Lugano

Lugano-altakasteluruukun muotoilu ja värit ovat yhtenäiset Donau-parvekelaatikoiden kanssa. Säänkestävässä ja tukevassa ruukussa on suuri multatila ja vesisäiliö ruukun pohjassa. Lisävarusteena saatavissa ruukkuun kiinnittyvä aluslautanen. Koot 33 cm ja 45 cm. Värit valkoinen, terracotta, sininen, antrasiitti (punainen), limevihreä ja lila.

Donau

Kauniisti muotoiltu Donau-parvekelaatikko on varustettu tilavalla vesisäiliöllä ja mittatikulla. Saatavissa myös metalliset kiinnityskoukut laatikoiden väreissä. Donau on kevytrakenteisempi ja edullisempi vaihtoehto Venezia-parvekelaatikolla. Parvekelaatikoita löytyy 2 eri kokoa 50 cm ja 75 cm, joiden tilavuudet ovat 9 l ja 12 l. Leveys on 17,5 cm ja syvyys 16 cm. Väreinä ovat valkoinen, terrakotta, ruskea ja antrasiitti.

Venezia

Laadukkaassa ja kestävässä VENEZIA-parvekelaatikossa kasvit viihtyvät suuren multatilan ansiosta. Venezian varusteisiin kuuluvat erillinen vesisäiliö vedentäyttöputkella ja vesimittarilla sekä lisävarusteena metalliset kiinnityskoukut samoissa väreissä kuin laatikot.

 

 

 

 

Scheteligin YouTube-kanava