Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Altakastelevat amppelit, ruukut ja parvekelaatikot

E'lite savikuituruukku

Materiaalina vahva, säänkestävä, luonnonmukainen savikuitu. Setit voi myydä sellaisenaan, tai erikseen, toimitetaan sisäkkäin pakattuna, selvä säästö rahdissa! Tilattavissa useita erilaisia malleja ja värejä.

Parvekeruukku Supreme

Tyylikäs altakasteluruukku irroitettavalla istutusruukulla. Soveltuu myös sisäkäyttöön.

 

 

 

 

 

Lugano

Lugano-altakasteluruukun muotoilu ja värit ovat yhtenäiset Donau-parvekelaatikoiden kanssa. Säänkestävässä ja tukevassa ruukussa on suuri multatila ja vesisäiliö ruukun pohjassa. Lisävarusteena saatavissa ruukkuun kiinnittyvä aluslautanen. Koot 33 cm ja 45 cm. Värit terrakotta ja antrasiitti.

Donau

Kauniisti muotoiltu Donau-parvekelaatikko on varustettu tilavalla vesisäiliöllä ja mittatikulla. Saatavissa myös metalliset kiinnityskoukut laatikoiden väreissä. Donau on kevytrakenteisempi ja edullisempi vaihtoehto Venezia-parvekelaatikolla. Parvekelaatikoita löytyy 2 eri kokoa 50 cm ja 75 cm, joiden tilavuudet ovat 9 l ja 12 l. Leveys on 17,5 cm ja syvyys 16 cm. Väreinä ovat terrakotta, valkoinen ja antrasiitti.

Venezia

Laadukkaassa ja kestävässä VENEZIA-parvekelaatikossa kasvit viihtyvät suuren multatilan ansiosta. Venezian varusteisiin kuuluvat erillinen vesisäiliö vedentäyttöputkella ja vesimittarilla sekä lisävarusteena metalliset kiinnityskoukut samoissa väreissä kuin laatikot.

 

 

 

 

Scheteligin YouTube-kanava