Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Altakastelevat amppelit, ruukut ja parvekelaatikot

Yrttiruukku Cobble

UUTUUS!
Tyylikäs altakasteluruukku yrteille. Käy viljelyruukulle, jonka halkaisija 10-12 cm. Materiaali polypropeenia.

 

 

 

 

Istutuslaatikko Rimini

UUTUUS!
Rimini istutuslaatikko sopii niin ikkunalaudalle kuin vaikkapa terassipöytää koristamaan. Lisävarusteena pohjaan kiinnittyvä aluslautanen. Monta värivaihtoehtoa.

Taimilaatikko

UUTUUS!
Monikäyttöinen taimilaatikko puutarhamyymälän sisäiseen käyttöön tai myyntiin taimikuljetuslaatikkona. Valmistettu 100 % kierrätysmuovista. Laatikkoon voidaan teettää yrityksen logo. Saatavissa myös displaypakkauksessa.

Lugano

Lugano-altakasteluruukun muotoilu ja värit ovat yhtenäiset Donau-parvekelaatikoiden kanssa. Säänkestävässä ja tukevassa ruukussa on suuri multatila ja vesisäiliö ruukun pohjassa. Lisävarusteena saatavissa ruukkuun kiinnittyvä aluslautanen. Koot 33 cm ja 45 cm. Värit valkoinen, terracotta, sininen, antrasiitti (punainen), limevihreä ja lila.

Aqua Top

Aqua Top -altakasteluruukussa kasvit kukoistavat suuren multatilavuuden ansiosta. Suuri vesisäiliö helpottaa kastelua. Veden tarvetta on helppo seurata vesimittarin avulla ja vedentäyttöaukon sulkuhattu pitää vesisäiliön puhtaana mullasta ja roskista. Ruukku kestää pakkasta ja UV-säteilyä. Ruukku käy sisä- ja ulkokäyttöön. Suuren kokonsa ansiosta käy myös erinomaisesti isokokoisten vihannesten kuten tomaatin astiaviljelyyn. Lisävarusteena tomaatille ja muille tuentaa vaativille kasveille ruukun pohjaan asennettava tukitolppa. Lisävarusteena saatavissa myös ruukun siirtelyä helpottavat pyörät ruukun alle. Monta värivaihtoehtoa jokaiseen makuun.

Parvekekaideruukku

Parvekekaideruukku on trendikäs parvekkeen kaiteen tai terassiaidan päälle kiinnitettävä ruukku. Ruukku sopii max. 6 cm leveälle kaiteelle. Ruukun pohjassa on helposti asennettavat pidikkeet, jotka takaavat turvallisen kiinnityksen. Parvekekaideruukuista löytyy monta värivaihtoehtoa jokaiseen makuun.

Donau

Kauniisti muotoiltu Donau-parvekelaatikko on varustettu tilavalla vesisäiliöllä ja mittatikulla. Saatavissa myös metalliset kiinnityskoukut laatikoiden väreissä. Donau on kevytrakenteisempi ja edullisempi vaihtoehto Venezia-parvekelaatikolla. Parvekelaatikoita löytyy 2 eri kokoa 50 cm ja 75 cm, joiden tilavuudet ovat 9 l ja 12 l. Leveys on 17,5 cm ja syvyys 16 cm. Väreinä ovat valkoinen, terrakotta, ruskea ja antrasiitti.

Venezia

Laadukkaassa ja kestävässä VENEZIA-parvekelaatikossa kasvit viihtyvät suuren multatilan ansiosta. Venezian varusteisiin kuuluvat erillinen vesisäiliö vedentäyttöputkella ja vesimittarilla sekä lisävarusteena metalliset kiinnityskoukut samoissa väreissä kuin laatikot.
Scheteligin YouTube-kanava