Solabiol-lannoitteet luonnonmukaiseen viljelyyn

 

 

 

 

Solabiol Marjalannoite

100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen marjalannoite, joka ravitsee kasvit jopa 6 kk ajan. Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja ja lisää niiden satoa. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 3-1-4 + 1,2Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol tomaattilannoite

100%:sti orgaaninen Solabiol Tomaattilannoite varmistaa runsaan sadon. Se soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja sisältää Natural Boosteria, jonka avulla saat enemmän ja maukkaampia tomaatteja.

Sisältö: NPK 4-3-8 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol kukkalannoite

100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen kukkalannoite, jonka ravitsee kasvit jopa 6 kuukauden ajan. Ihanteellinen kukkaistuksille kukkapenkeissä, ruukuissa ja parvekelaatikoissa. Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja, lisää niiden kukintaa ja vahvistaa kukkien värejä. Soveltuu luonnonmukaiseen
viljelyyn.

Sisältö: NPK 7-2-6 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol Nurmikkolannoite

100%:sti orgaaninen nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen nurmikkolannoite, jonka vaikutus kestää jopa 100 päivää. Sisältää Natural Boosteria, joka tekee nurmikosta tiheämmän. 10 kg riittää noin 330 m2:lle. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 6-1-3 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 10 kg

Solabiol puutarhalannoite

100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen lannoite, joka sisältää Natural Boosteria, ja se antaa elinvoimaa kaikille puutarhasi kasveille kuten kukille, vihanneksille,
hedelmille ja marjapensaille. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 4-3-8 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 5 kg

Solabiol syyslannoite

100 %:sti orgaaninen lannoite, joka vahvistaa nurmikkoa kestämään talven rasituksen ja tekee siitä vihreämmän keväällä. Käytä syyslannoitetta kasvukauden lopulla ennen kuin lämpötila putoaa alle 10 asteen. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 2-2-9
Pakkauskoko: 10 kg

Solabiol ruusulannoite

Solabiol-ruusulannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sisältää kasvien tarvitsemia pää-ja hivenravinteita.

Lannoite sopii erinomaisesti ruusuille ja muille kukkiville kasveille sekä myös vihanneksille.

Hellästi ja luonnonmukaisesti lannoitetut kasvit kukkivat kauniisti ja pysyvät terveinä. Hellästi lannoitettua kasvimaata tai kukkapenkkiä on mukavaa hoidella. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 5-1-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

Solabiol verijauho

Solabiolin perinteinen verijauho sisältää runsaasti nopeasti vaikuttavaa, orgaanista typpeä. Se edistää erityisesti lehtien kasvua ja sopiikin mainiosti lehtivihanneksille ja voimakkaan kasvun vaiheessa oleville pikkutaimille.

Perinteisesti verijauhoa on käytetty myös maanparannusaineena, kompostin korvikkeena. Nopeasti vaikuttava typpi vilkastuttaa maaperän mikrobien toimintaa, edesauttaen kasvijätteen hajoamista takaisin kasville käyttökelpoisiksi ravinteiksi. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: N 14
Riittoisuus: 1 pkt (0,7 kg) n. 14 m2

Solabiol rodolannoite

Solabiol-rodolannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite happamasta maasta pitäville kasveille kuten alppiruusuille, havuille ja hortensioille.

Orgaaninen aines lisää maaperän mikrobien toimintaa, joka parantaa luonnollista ravinteiden hajotusta ja kiertoa. Kasvi saa ravinteita käyttöön paremmin ja juuret pysyvät terveempinä, myös happamassa maassa. Hellää, mutta tehokasta!
Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 6-1-5
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 10 m2

Solabiol luujauho

Solabiolin ihanan perinteinen luujauho saa kukat kukoistamaan! Luujauhosta vapautuu hitaasti kasvin kukinnan kannalta tärkeitä ravinteita eikä ylilannoittamisen vaaraa ole.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kukkapenkeissä ja perennoilla sekä puille ja pensaille. Hitaasti liukenevat ravinteet tekevät kasvista vahva ja vastustuskykyisemmän tauteja ja tuholaisia vastaan. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NP 7-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

Solabiol kasviravinne

100 %:sti orgaaninen, nestemäinen kasviravinne, joka edistää juurien muodostumista ja kasvua. Humus- ja fulvohapot vilkastuttavat mikrobitoimintaa parantaen maan ravinne- ja vesitaloutta. Sopii kukille, vihanneksille ja hedelmille. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 1,3-0,3-1
Pakkauskoko: 1 l

WWW.SEEZON.FI

Käy tutustumassa myös www.seezon.fi -sivuihin. Sivuilla mm. vinkkejä luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon!
Scheteligin YouTube-kanava