Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Swissinno-tuholaistorjunta

Swissinno-tuholaistorjunta

 

 

Lue lisää tuholaistorjunnasta.

Tutustu https://swissinno.com/fi/ -nettisivuihin ja katso videoita.

1. Hiiret, rotat ja myyrät

Loukut

Loukut

Tavallisin tapa torjua hiiriä ja rottia on perinteiset loukut. Loukkuja valmistetaan puisina, metallisina ja muovisina. Swissinnon loukuissa tulee mukana käyttövalmis, luonnonmukainen ja myrkytön syötti!

Ansat

Ansat

Hiiriansa on eläinystävällinen vaihtoehto, koska siihen hiiri napataan elävänä. Catch Alive Hiiriansa ei laukea ennen kuin hiiri on kokonaan sisällä. Hiiren voi napata esim. saaresta ja päästää sen vapaaksi mantereelle.

Hiirenloukku SuperCat Pro

Hiirenloukku SuperCat Pro

Patentoitu, innovatiivinen uutuus! Helppo täyttää syöttiruiskulla. Vahvistettu jousi, ja syötin sijainti pakottavat hiiren lähestymään syöttiä edestäpäin, ja asettamaan pään syvemmälle ansan sisälle, varmistaen tehokkaan toiminnan.

Syöttiruisku SuperCat

Syöttiruisku SuperCat

Uutuus lisäsyötti, joka sopii kaikkiin syötillisiin ansoihin! Hiirenloukku, rotanloukku, NSNT ja hiiriansa. Pakkauksessa 2 x 3 g käteviä ruiskuja, joilla syöttiä on helppo annostella.

No See No Touch

No See No Touch

Nopea ja helppo virittää. Kuollut eläin pysyy poissa näkyvistä ja voidaan poistaa loukusta käsin koskematta. Mukana myrkytön syötti.

Äänikarkottimet

Äänikarkottimet

Sisäkäyttöön tarkoitettu ultraäänikarkotin lähettää korkeataajuisia ääniaaltoja n. 30 neliön alueelle torjuen tuhoeläimet kodista. Laite on helppokäyttöinen eikä ihminen kuule sen ääntä.

Myyränloukku

Myyränloukku

Myyränloukulla pyydystät myyriä helposti ja nopeasti käytävän molemmista suunnista. Loukkua varten ei tarvitse kaivaa isoa kuoppaa, vain 6 cm halkaisijaltaan oleva reikä riittää. Saatavilla myös lisätarvikesetti!

UUTUUS! Catch Alarm SuperCat -lisäosa hiirenloukkuun

UUTUUS! Catch Alarm SuperCat -lisäosa hiirenloukkuun

Kätevä uutuus tuo jyrsijöiden pyydystyksen uudelle vuosituhannelle! Lisäosa asennettuna loukkuun ilmoittaa sovelluksen kautta kun pyydys on lauennut. Soveltuu kaikkiin SwissInnon hiiren- ja rotanloukkuihin.

UUTUUS! Sähköinen hiiren- ja rotanloukku SuperCat

UUTUUS! Sähköinen hiiren- ja rotanloukku SuperCat

Sähköinen pyydys hiirille ja rotille. Bluetooth 2.0 yhteys, saat ilmoituksen mobiililaitteeseen loukun laukeamisesta. Toimii D-paristoilla, eivät sisälly pakkaukseen. CE-sertifioitu.

2. Hyönteiset

Hyttyslyhty

Hyttyslyhty

Hyttyslyhty on helppo tapa torjua hyttyset. Lyhdyssä on mukana lämpökynttilä ja karkotinaine. Miedosti tuoksuva karkotinaine vapautuu ilmaan kynttilän lämmöstä ja karkottaa hyttyset noin 20 neliön alueelta.

Käytä biosidejä turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. H410, P102, P103, P273, P501.

Hyönteisansat

Hyönteisansat

Hyönteisansat ovat ladattavia tai sähkökäyttöisiä, ja ne käyvät ulko- ja/tai sisäkäyttöön. LED-valo houkuttelee hyttyset ja kärpäset sähköistettyyn verkkoon, jossa ne kuolevat välittömästi.

Hedelmäkärpäspyydys

Hedelmäkärpäspyydys

Myös keittiössä viihtyvät hedelmäkärpäset päätyvät käteviin ja pieniin Swissinnon Hedelmäkärpäspyydyksiin. Lisäsyöttejä saatavana myös erikseen.

Hämähäkkisieppari

Hämähäkkisieppari

Kätevä apuväline hämähäkkien ja muiden hyönteisten pyydystykseen. Pehmeä harjas nappaa hyönteisen, ja se voidaan turvallisesti, vahingoittamatta poistaa halutusta paikasta.

Ikkunapyydys

Ikkunapyydys

Ikkunan sisänurkkaan sijoitettava kätevä pyydys kärpäsille, sisäpuolen liimapintaan kiinnijääneet hyönteiset ovat poissa näkyviltä. Pakkauksessa 2 kpl valkoisia, ja 2 kpl värillisiä pyydyksiä.

Ampiaispyydys

Ampiaispyydys

Ampiaispyydykset ovat myrkyttömiä ja niitä voidaan käyttää puutarhassa. Pyydyksen voi ripustaa puuhun, tai sijoittaa maahan. Syöttiaineeseen lisätään vesi. Haju houkuttelee ampiaiset ansaan, jossa ne hukkuvat.

Koiansa

Koiansa

Swissinnon Koiansan avulla vaatekoit voidaan huomata ja pyydystää mahdollisimman varhain. Feromonisyötti houkuttelee uroskoit pyydykseen, jossa ne tarttuvat liimapintaan kiinni.

Pyydys ryömiville hyönteisille

Pyydys ryömiville hyönteisille

Sisältää heti käyttövalmiin, luonnonmukaisen syötin. Tehokas syötti houkuttelee ryömivät hyönteiset ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintaan.

3. Etanat, linnut ja nisäkkäät

Etanat

Etanat

Etanat ovat kasvimaiden ja puutarhojen joka kesäinen riesa. Swissinno Etanapyydys upotetaan puoliksi maan sisään. Pyydyksen mukana tulee pussi syöttiainetta, johon lisätään vesi. Syötin haju houkuttelee etanat ansaan, jossa ne hukkuvat.

Linnut

Linnut

Kätevä tapa karkottaa lintuja on lintupiikit. Niitä voi käyttää kaikkialla minne linnut laskeutuvat kuten ikkunalaudat, parvekkeet, räystäslistat, kyltit, katonreunat, räystäskourut, putket, tornit, valaisimet ja ilmastointilaitteet.

Kissat, koirat ja oravat

Kissat, koirat ja oravat

Ultraäänellä toimiva eläinkarkotin torjuu ulkona kissat, koirat, oravat, ketut ja muut ei-toivotut eläimet. Laitteen vaikutusalue ulottuu n. 10 metrin päähän 120 asteen säteellä eli se kattaa noin 100 neliön alueen.

Scheteligin YouTube-kanava