Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Taimet

Taimet

Schetelig toimittaa ensiluokkaisia taimia suomalaisille viljelijöille. Ansarilla käytämme juurrutuksessa suurempia juurrutuspotteja kuin ulkomaiset toimittajamme, vahva ja toimiva juuristo säästää tarhurin viljelyaikaa ja mahdollistaa hieman myöhemmän aloituksen keväällä. Hyvä taimi lähtee rivakasti kasvamaan!
 

Kotipuutarhurien suosikki on palannut!

Kasvijalostuksen läpimurto – lehtihomeen kestävä, siemenlisätty Impatiens walleriana Imara®! Syngenta on jalostanut kestävän lajikkeiston, jota on jo kokeiltu käytännössä mm. Englannissa. Ahkeraliisa voi taas palata viljelyyn ja tuomaan iloa kuluttajille.

Lue lisää Imarasta täältä
 

Pelargoni Calliope® - helppo tapa saada väriä elämään! 

Calliope®-pelargonit ovat jo ehtineet tehdä vaikutuksen niin viljelijöihin kuin kuluttajiinkin. Calliope®-pelargonit ovat hybridilajikkeita, pystykasvuisen ja riippapelargonin risteytyksiä. Niiden upea kasvutapa ja olemus tuovat etuja koko tuotantoketjuun kuluttajalle saakka. Calliope® perheitä on useita, niistä on helppo valita omalle kohderyhmälle sopivimmat.

Lue lisää Calliope®-pelargoneista täältä

 

Laaja taimivalikoimamme sisältää kaikki suomalaisten suosikit ja mielenkiintoisia uutuuksia maailmalta.

Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä.

Alla linkit toimittajiemme luetteloihin

Scheteligin YouTube-kanava