Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Taimet

Taimet

Schetelig toimittaa ensiluokkaisia taimia suomalaisille viljelijöille. Ansarilla käytämme juurrutuksessa suurempia juurrutuspotteja kuin ulkomaiset toimittajamme, vahva ja toimiva juuristo säästää tarhurin viljelyaikaa ja mahdollistaa hieman myöhemmän aloituksen keväällä. Hyvä taimi lähtee rivakasti kasvamaan!

Käy katsomassa poimintoja kevään 2024 uutuuksista TÄÄLTÄ.
 

Petunia Itsy vakuuttaa kukkaloistollaan ja kestävyydellään

Itsyllä on pitkäkestoinen ja runsas kukinta, ja sen kukkakoko on Calibrachoaa pienempi. Itsy on erittäin vahvajuuristoinen ja se soveltuu kaikenlaisiin olosuhteisiin. Huippuominaisuuksiensa vuoksi White on erinomainen vaihtoehto Suteralle.

Lue lisää Itsystä täältä
 

Pelargoni Calliope® - helppo tapa saada väriä elämään! 

Calliope®-pelargonit ovat jo ehtineet tehdä vaikutuksen niin viljelijöihin kuin kuluttajiinkin. Calliope®-pelargonit ovat hybridilajikkeita, pystykasvuisen ja riippapelargonin risteytyksiä. Niiden upea kasvutapa ja olemus tuovat etuja koko tuotantoketjuun kuluttajalle saakka. Calliope®-perheitä on useita, niistä on helppo valita omalle kohderyhmälle sopivimmat.

 

Laaja taimivalikoimamme sisältää kaikki suomalaisten suosikit ja mielenkiintoisia uutuuksia maailmalta.

Tutustu tarkemmin uutuuksiin täältä.
Tutustu valikoimaamme alla olevista linkeistä.

Alla linkit toimittajiemme luetteloihin

Scheteligin YouTube-kanava