Taimet

Kotoilun ja puutarhaharrastamisen suosion myötä kasvien käyttö on lisääntynyt kiitettävästi. Puutarha-alan vetävä markkinatilanne ohjaa tuotantoa yhä nopeatempoisempaan sekä tehokkaampaan suuntaan, ja sitä tukemaan tarvitaan runsaasti uusia jalosteita. Vuoden 2023 uutuudet koostuvatkin useista luontaisesti tuuheista ja kompakteista jalosteista sekä näyttävistä erikoisuuksista.

POIMINTOJA KAUDEN 2023 UUTUUKSISTA

Begonia Bowler Hat

Tophat-ryhmän tummalehtinen sisarlajike. Vahva puutarhakestävyys, tuuhea kasvumuoto sekä suurikokoinen kukka. Valkoinen kukkaväri ja tumma lehdistö on erikoisuus tarhabegonioiden ryhmässä.

Lue lisää täältä.

Begonia Bionic

Säänkestävä ja runsaskukkainen Begonia Bionic -ryhmä on erittäin monikäyttöinen vaihtoehto maisemointiin sekä yhdistelmiin. Saatavilla kaksi väriä, tumma- ja vihreälehtisenä.

Lue lisää täältä.

Calibrachoa Cabrio Pink Eclipse

Cabrio-ryhmän jalostus tähtää tuuheaan ja tiiviskasvuiseen lopputuotteeseen, suurta kukkakokoa unohtamatta. Soveltuu nopeatempoiseen ja tuotantotehokkaaseen viljelyyn.

Lue lisää täältä.

Callie®

Callie-ryhmän väripaletti laajenee viidellä raikkaalla värillä: Callie Strawberry Spark, Callie Blueberry Spark, Callie Cherry Blossom, Callie Hot Pink ja Callie Summer. Monikäyttöinen ryhmä soveltuu mainiosti ruukku- ja amppeliviljelyyn.

Lue lisää täältä.

Dianthus Sunflor

Erittäin tasalaatuisen kasvun omaava Sinclair hehkuu näyttävästi violetin sävyissä. Tiiviskasvuinen ja nopea Paige puolestaan raikastaa ryhmän väripalettia valkopunaisella kirjavuudella.

Lue lisää täältä.

Osteospermum

Erinomaisen kasvu- ja kukinta ominaisuuden omaava uutuusryhmä Señoritas®. Trendikäs ja näyttävä väripaletti.

Lue lisää täältä.

Pelargonium Mojo

Tummalehtien Mojo-ryhmä laajenee kahdella uudella värillä: Salmon ja White (zonale). Ryhmän ominaisuuksissa yhdistyvät runsas versovuus ja elinvoimaisuus.

Lue lisää täältä.

Calliope® L Soft Coral

Hempeä väriltään, vahva kasvultaan ja näyttävä kukinnaltaan. Erittäin suurikukallinen ja näyttävä lajike. Valittiin vuoden 2022 pelargoniksi.

Lue lisää täältä.

Snow Cascade® Imp

Cascaden raikkaan vihreäversoinen lajike sopii energisen kasvutapansa vuoksi erinomaisesti suuriin amppeleihin sekä ikkunalaatikoihin.

Lue lisää täältä.

Petunia Shortcake Raspberry

Herkullinen Shortcake-ryhmä laajenee toisella iloittelevalla värillä. Kauniin puolipyöreä kasvumuoto soveltuu ruukkuihin ja yhdistelmiin.

Lue lisää täältä.

Scaevola Surdiva

Scaevola Surdiva Pink Compact, kuten nimestä käy ilmi, Surdiva®-ryhmän uusin tulokas Compact Pink on pienempi kooltaan ja muodoltaan verrattuna klassiseen, mutta kukkarikkaus on yhtä näyttävä. Scaevola Surdiva Snow Blanket on tuuheakasvuinen ja erittäin runsaan kukinnan muodosta lajike. Näyttävä tuote ruukkuviljelyyn sekä kompakteihin amppeleihin.

Lue lisää täältä.

Tutustu koko valikoimaan ja muihin uutuuksiin
UUDESTA TAIMET 2023 -luettelosta
sekä alla olevien toimittajiemme uusista luetteloista.
Luetteloihin pääset linkeistä.

Syngenta Flowers:

Pelargonium Rosebud Astrid

Petunia Fun House

Petunia Itsy

Petunia FotoFinish & Flash Forward

Grünewald:

Calibrachoa (jalostaja Danziger)

Danziger Highlights

Koppe:

Begonia esittely

HilverdaFlorist:

Dianthus Flow

Dianthus Sunflor & Beauties

Gerbera Garvinea ryhmät

Hendriks:

Osteospermum Senoritas

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä kannattavaa kasvua tulevalle viljelykaudelle!

Lisätietoja tuotteista, viljelyneuvoja ja teknistä osaamista saat tietysti Schetelig-myyjältä.
Ota yhteyttä!

Yhteystietoihin pääset tästä.

Scheteligin YouTube-kanava