Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Tarvikkeet

Tarvikkeet

Laaja ja monipuolinen tarvikevalikoimamme kattaa lähes kaiken mitä ammattiviljelijä tarvitsee. Meiltä löytyvät pakkaustarvikkeet, tuentatarvikkeet, muovikalvot, työvälineet, etiketit, taimistotarvikkeet sekä erilaiset katteet ja altakastelumatot. 

 

Altakastelumatot sekä pöytäkalvot

Varastostamme löytyvät perusleveydet altakastelumattoja viljelypöydille sekä kasvukouruihin. Tilauksesta toimitamme myös erikoiskokoja.

Etiketit

Valikoimassamme on paljon erilaisia solmu-, pisto- ja riippusäleitä. Uusimpina joukossa ovat laser- ja lämpösiirtotulostimiin sopivat etiketit. Meiltä kätevästi myös etiketit omalla painatuksella.

Muovikalvot

Valikoimastamme löytyvät EVA-kalvot ja UV-suojatut PE-kalvot kasvihuoneiden katteeksi, kirkkaat PE-kalvot kylvös- ja idätyskatteeksi, mustavalkomuovit kasvunaluskatteeksi sekä mansikka- ja pimennyskalvot.

Pakkaustarvikkeet

Varastovalikoimaamme kuuluvat taimirullakot, paperiset ja muoviset taimikassit, kirkkaat ja kuvioidut pakkauspussit sekä pahvi- ja muovilaatikot.

Taimistotarvikkeet

Juutista ja keinokuidusta valmistettuja Konitex-paakutuskankaita saatavana heti varastota. Toimitamme tilauksesta myös pelkästä juutista valmistettuja paakutuskankaita. Buddy-jalonnusteipit saatavissa varastostamme.

Tuentatarvikkeet

Paskal-tuotteet löytyvät meiltä: alaslaskukoukut, rollerhookit, clipperit ja tertuntuet. Meiltä löytyvät myös perinteiset tarhurilangat ja maatuva juuttilanka. Varastossamme hyvä valikoima bambutikkuja 25 cm:stä aina 274 cm:iin.

Katekankaat, kateharsot ja verkot

Varastovalikoimaamme kuuluvat suodatin- ja katekankaat; myös biohajoava katekangas sekä varjostuskankaat ja peiteharsot.

Scheteligin YouTube-kanava