Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Varmatoimista ja tasaista sadetusta?

Tasaista sadetusta, siis sinne missä sitä tarvitaan ja oikeita määriä ja vielä kustannuksia säästäen?

Golf-ja jalkapallokenttien nurmikot tarvitsevat eri aikoina eri tuotteita kestääkseen kovan kulutuksen ja luonnon armoilla olemisen ja ollakseen vielä hyvän näköinen. Eli pysyäkseen kunnossa ne tarvitsevat mm. lannoitteita, maanparannusaineita, potkua kevätstarttiin, vahvistusta tauteja vastaan ja talven kestävyyteen.

Mutta ilman vettä ei ole elämää. Kasvien pitäisi saada vettä varmasti, aina kun sitä tarvitaan, tasaisesti ja oikea määrä. Tämän tehtävän helpottamiseksi tarvitaan kunnon kastelujärjestelmä!

Rain Bird on kehittänyt säätö- ja pumppuasemia, sprinklereitä ja järjestelmien tarvikkeita jo vuosikymmenien ajan ja saanut hyvin ansaitusti luottavan ja asiantuntevan valmistajan maineen.

Georg Fischer -putkiliitostuotteet ovat luotettavia, laadukkaita ja mihin tahansa kastelujärjestelmään sopivia puserrus- ja sähköhitsattavia liittimiä ja putkia ym. Tarjoamme laajan valikoiman GF-tuotteita kenttäsi kunnossapitokorjauksia varten ja useimmiten kaikki on saatavana heti varastosta!

Soita puh. 09-852 061 tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman nopeasti!

Scheteligin YouTube-kanava