Tekniikka

Tekniikka

Scheteligillä on vuosikymmenien kokemus viljelytekniikan toimittajana ja tämän pitkän kokemuksen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan alan parasta palvelua.

Toimintamme perustuu laatutuotteisiin ja varmoihin toimituksiin sekä huolto-, korjaus- ja neuvontapalveluun. Toimitamme koneita, laitteita ja tarvikkeita kasvihuoneisiin sekä avomaalle.

Suunnittelemme ja asennamme laitteistot sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme myös vanhojen kasvihuoneiden saneerauspalvelua.

Rakennamme uusia lasi- ja muovikasvihuoneita asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös avaimet-käteen-urakoina.

Edustamme johtavia viljelytekniikan toimittajia, kuten hollantilainen PRIVAa, jonka tietokoneohjattuja viljelyolosuhteiden hallintajärjestelmiä käytetään lähes kaikissa maailman vaativimmissa kohteissa.

Kasvihuoneiden valotukseen tarjoamme Philipsin laadukkaita led-valaisimia.

Perinteiseen valotukseen myymme energiatehokkaita GAVITA-huippuvalaisimia sekä kotimaisia 400W SCH-kasvihuonevalaisimia.

Koneissa ja laitteissa valikoimamme on hyvin laaja, mm. JAVO-ruukutuskoneet, EMPAS- korkeapaineruiskut, TTA-istutusrobotit ja RIDDER-aukaisulaitteet ja -luukkumoottorit.

Edustamme AGA:n hiilidioksidia ja siihen liittyviä järjestelmiä kasvihuone-sektorilla.

Lisätietoja tuotteistamme saat kenttämyyjiltämme sekä tekniikan asiantuntijoiltamme. Ota yhteys joka omaan myyjääsi tai tekniikan osastoomme puh. 852 061 tai lähetä viesti tästä linkistä asiakaspalvelu@schetelig.com ja me olemme sinuun yhteydessä ensi tilassa.

Tekniikka

Lisätietoa tekniikan tuotteistamme (suppea valikoima) löydät myös

Ruukut ja tarvikkeet 2018-2019 -luettelostamme, tästä linkistä.

Muoviblokin muovin vaihto käy kätevästi, kun on tarpeeksi porukkaa. Alla video. Katso!

Scheteligin YouTube-kanava