Tekniikka

Meillä on vuosikymmenien kokemus viljelytekniikan toimittajana ja tämän pitkän kokemuksen sekä laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan alan parhaita tuotteita ja parasta palvelua.

Toimintamme perustuu laatutuotteisiin ja varmoihin toimituksiin sekä huolto-, korjaus- ja neuvontapalveluun. Toimitamme koneita, laitteita ja tarvikkeita kasvihuoneisiin sekä avomaalle.

Suunnittelemme ja asennamme laitteistot sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme myös vanhojen kasvihuoneiden saneerauspalvelua.

UUTUUKSIA

FiberCell-paperipottilaitteet

Tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa ihanteellisia juuripaakkuja, joissa on iso biomassa, juurien sivuttainen kehitys ja korkea aktiivisten juurenkärkien määrä.

Paperi pitää paakun kasassa koko viljelyn ajan. Hengittävä paperi yhdessä ilmavan kasvualustan kanssa varmistavat optimaalisen juurien kehityksen ja suuren juuriston biomassan saavuttamisen, joka mahdollistaa lyhyemmän viljelyn kokonaisajan.

Paperi tukee ja suojaa juuria käsittelyn aikana ja mahdollistaa taimien käsittelyä ennen kuin juuret pitävät taimipaakun kasassa.

Vähemmän tai ei ollenkaan häiriötä juurille istutuksen aikana, taimi lähtee kasvuun nopeammin istutuksen jälkeen. Paperin luonnollinen hajoaminen vähentää häiriöitä juuriston kasvuun ja juurtumiseen istutuksen jälkeen.

Ympäristöystävällinen, ei muovia, ei käsittelyä tai jätettä yksittäisistä ruukuista.

Fully-automatic

4-rivinen laite sisältää:

 • Alustojen erittelijän
 • Automaattinen paakkujen sijoittaminen alustoihin
 • Rejittäjä-yksikkö

Jopa 18 000 paakkua/tunnissa
Multi-rivinen laite
Max. 16 riviä
Jopa 34 000 paakkua/tunnissa

Saatavana myös Semi-automatic-laite. Kysy lisää tekniikan myyjiltä

FiberCell-paperi

FIBERCELL Eco
100 % selluloosakuituun perustuva tuote, joka ei sisällä muovikuituja. Tuote soveltuu viljelykasveille, joiden kiertoaika on lyhyempi.

Hajoamisaika: 4-6 viikkoa.

FIBERCELL Bio based
Biopohjainen tuoteperhe yhdistää erilaisia biopohjaisia kuituja ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla on kaksi erilaista hajoamisaikaa. Siksi se soveltuu monille eri viljelykasveille.

Hajoamisaika:
Biopohjainen Fast: 6–8 viikkoa
Biopohjainen Medium: 4–14 viikkoa

Yleiset paakkujen halkaisijat:

 • 15 mm
 • 18 mm
 • 20 mm
 • 23 mm
 • 25 mm
 • 30 mm
 • 35 mm
 • 40 mm
 • 48 mm
 • 50 mm
 • 55 mm
 • 60 mm
 • 80 mm

Huom. FiberCell-paperi soveltuu myös muihin paperipottilaitteisiin!

 

ClimaFlow -puhallinjärjestelmä

Ludvig Svenssonin ClimaFlow -järjestelmällä pidät verhot kiinni pidempään ja säästät energiaa. Järjestelmä koostuu kahdesta osasta. Yläosa imee raikasta ilmaa suljettujen verhojen yläpuolelta ja jakaa ilman tasaisesti horisontaalisesti.

Alaosan toinen puhallin saa ilman kiertämään kasvihuoneessa vertikaalisesti kasvuston läpi. Tämä poistaa kosteutta ja saa aikaan tasalaatuisen, aktiivisen ja terveellisen mikroilmaston.

ClimaFlow on markkinoiden tehokkain ja hiljaisin vertikaalipuhallin. Plug and play -asennus tekee järjestelmän käyttöönoton helpoksi. ClimaFlow voidaan liittää Privaan tai muuhun kasvihuonetietokoneeseen.

Yläpuhaltimien tarve 2 kpl per 1000 m2 ja alempien vertikaalipuhaltimien tarve 4 kpl per 1000 m2.

 

Hydzone WDS -otsonivesilaite

Hydzone WDS muuttaa veden tehokkaaksi ja turvalliseksi desinfiointiaineeksi. Laite liitetään vesijohdon syöttöön ja järjestelmä muuttaa läpivirtaavan veden otsonivedeksi. Hydzone WDS on markkinoiden tehokkain, kompaktein, ekologisin ja kustannustehokkain otsonivesilaite. Prosessi ja lopputulos ovat täysin kemikaalittomia.

Lue lisää tästä.
 

Philips LED Toplighting Force: maksimaalista valoa ympäri vuoden!

Signifyn uutuus Toplighting Force -ylävalomoduuli on ylivoimaisesti paras LED-valaisin paljon valoa vaativille kasveille. Se luo kesäolosuhteet ympäri vuoden, mutta ilman HPS-valaisimien lämpöhukkaa. Force -valaisimilla voidaan saavuttaa jopa 3600 µmol/s valoteho käyttämällä 1040 W asennustehoa. Tämä mahdollistaa HPS-valaisimen vaihtamisen samalla energiankulutuksella, mutta valotaso kasvaa 84 % verrattuna uusimman sukupolven HPS-valaisimiin.

Toplighting Force on saatavilla kahdella eri säteilyoptiikalla: laajasäteilynä, joka edistää tasaisuutta tavallisissa ja korkeiden viljelykasvien kasvihuoneissa, ja vakiosäteilynä, joka tarjoaa optimaalisen tehokkuuden. Kun haluat saavuttaa korkeimman valotason käyttämällä mahdollisimman vähän valaisimia, Toplihting Force on järkevä LED-investointi sekä HPS -valojen 1:1 vaihtoon että uusiin valoasennuksiin.

Energian säästöä ja tuotannon tehostamista Signifyn LED-uutuuksilla!

Suositusta GreenPower LED välivalosta on nyt saatavilla tehokkaampi Extra High Output -versio, jonka valoteho on jopa 440 µmol/s ja tehokkuus 3,5 µmol/J.

Lue lisää täältä.

Lisätietoja tuotteista löytyy Tekniikan-nettisivultamme: https://www.schetelig.com/tekniikka

sekä luetteloistamme, joita pääset selaamaan alla olevista linkeistä.

 

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä kannattavaa kasvua tulevalle viljelykaudelle!

Lisätietoja tuotteista ja tekniikan osaamista saat ammattitaitoiselta tekniikan tiimiltämme!

Ota yhteyttä Tekniikan tiimimme!
 

Tony Joas
p. 0400 367 728
tony.joas@schetelig.com

Mikael Norrteir
p. 040 660 2088
mikael.norrteir@schetelig.com

Magnus Lindman
p. 0400 913 939
magnus.lindman@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava