Tekniikka

Meillä on vuosikymmenien kokemus viljelytekniikan toimittajana ja tämän pitkän kokemuksen sekä laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan alan parhaita tuotteita ja parasta palvelua.

Toimintamme perustuu laatutuotteisiin ja varmoihin toimituksiin sekä huolto-, korjaus- ja neuvontapalveluun. Toimitamme koneita, laitteita ja tarvikkeita kasvihuoneisiin sekä avomaalle.

Suunnittelemme ja asennamme laitteistot sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme myös vanhojen kasvihuoneiden saneerauspalvelua.

UUTUUKSIA

Hydzone WDS -otsonivesilaite

Hydzone WDS muuttaa veden tehokkaaksi ja turvalliseksi desinfiointiaineeksi. Laite liitetään vesijohdon syöttöön ja järjestelmä muuttaa läpivirtaavan veden otsonivedeksi. Hydzone WDS on markkinoiden tehokkain, kompaktein, ekologisin ja kustannustehokkain otsonivesilaite. Prosessi ja lopputulos ovat täysin kemikaalittomia.

Lue lisää tästä.

Philips LED Toplighting Force: maksimaalista valoa ympäri vuoden!

Signifyn uutuus Toplighting Force -ylävalomoduuli on ylivoimaisesti paras LED-valaisin paljon valoa vaativille kasveille. Se luo kesäolosuhteet ympäri vuoden, mutta ilman HPS-valaisimien lämpöhukkaa. Force -valaisimilla voidaan saavuttaa jopa 3600 µmol/s valoteho käyttämällä 1040 W asennustehoa. Tämä mahdollistaa HPS-valaisimen vaihtamisen samalla energiankulutuksella, mutta valotaso kasvaa 84 % verrattuna uusimman sukupolven HPS-valaisimiin.

Toplighting Force on saatavilla kahdella eri säteilyoptiikalla: laajasäteilynä, joka edistää tasaisuutta tavallisissa ja korkeiden viljelykasvien kasvihuoneissa, ja vakiosäteilynä, joka tarjoaa optimaalisen tehokkuuden. Kun haluat saavuttaa korkeimman valotason käyttämällä mahdollisimman vähän valaisimia, Toplihting Force on järkevä LED-investointi sekä HPS -valojen 1:1 vaihtoon että uusiin valoasennuksiin.

Lisätietoja tuotteista löytyy Tekniikan-nettisivultamme: https://www.schetelig.com/tekniikka

sekä luetteloistamme, joita pääset selaamaan alla olevista linkeistä.

 

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä kannattavaa kasvua tulevalle viljelykaudelle!

Lisätietoja tuotteista ja tekniikan osaamista saat ammattitaitoiselta tekniikan tiimiltämme!

Ota yhteyttä Tekniikan tiimimme!
 

Tony Joas
gsm 0400 367 728
tony.joas@schetelig.com

Mikael Norrteir
gsm 040 660 2088
mikael.norrteir@schetelig.com

Magnus Lindman
gsm 0400 913 939
magnus.lindman@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava