Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Tuholaistorjuntaverkot

Puutarhaverkko

Puutarhaverkko

Hitsattu, muovitettu verkko. Silmäkoko 50 x 100 mm. Lankavahvuus 2,3 mm.

Kuusikulmaverkko

Kuusikulmaverkko

Galvanoitu metalliverkko kasvien suojaukseen, kanaverkoksi, eläinaitauksiin ja askarteluun. Silmäkoko 20 mm. Lankavahvuus 0,70 mm.

Jänis- / suojaverkko

Jänis- / suojaverkko

Galvanoitu metalliverkko, löytyy myös muovitettuna (vihreä). Silmäkoko 25 mm. Lankavahvuus 0,7 mm ja muovitetulla 0,9 mm.

Myyrä- / jyrsijäverkko

Myyrä- / jyrsijäverkko

Galvanoitu ja hitsattu metalliverkko, löytyy myös muovitettuna. Soveltuu myös kompostin pohjaverkoksi. Silmäkoko 12,7 mm. Lankavahvuus 0,8 mm ja muovitetulla 0,9 mm.

Hiiri- / suojaverkko

Hiiri- / suojaverkko

Galvanoitu, hitsattu metalliverkko talojen ja kesämökkien sokkeleihin ja ullakoille estämään hiirien pääsyn rakennuksen sisään. Silmäkoko 6,4 mm. Lankavahvuus 0,5 mm.

Hiiri- / suojaverkko punottu

Hiiri- / suojaverkko punottu

Punottu ja galvanoitu pienisilmäinen verkko pieneläinesteeksi sokkeleihin, tuuletusrakoihin yms. Silmäkoko 3 mm. Lankavahvuus 0,35 mm.

Rastasverkko

Rastasverkko

Rastaverkko suojaa marjat ym. puutarha kasvuston lintujen vahingoilta. Levitä verkko huolellisesti suojeltavan kasvuston päälle ja tarkista, että suojaus on riittävän tiivis ulottuen maahan saakka. Voidaan myös kiinnittää maahan kiinnityspiikkien avulla. Joustava ja helppo levittää. Koot 20, 40 ja 96 m2.

Rastasverkko pienisilmäinen

Rastasverkko pienisilmäinen

Pienisilmäinen (12 mm) ja vahvempilankainen verkko. Lintuystävällinen, kestävä ja pitkäikäinen. Pienen silmäkoon ja vahvan punoslangan takia linnut eivät pääse helposti tarttumaan verkkoon kiinni. Voidaan käyttää myös hedelmäpuiden esim. kirsikoinen ja luumujen suojaamiseen linnuilta. Koot 20, 40 ja 96 m2.

Tuhohyönteisverkko

Tuhohyönteisverkko

Polyeteenistä (HD-PE) valmistettu pienisilmäinen verkko suojaa kasvustoa tuhohyönteisiltä kuten esimerkiksi kaalikärpäsiltä. Verkko on hengittävä ja sitä voi käyttää lämpimämmässä säässä kuin peiteharsoa. Verkon silmät ovat suppilonmuotoiset. Reikien yläreunan halkaisija on n. 2mm ja alareunan n. 1mm. Ei UV-suojausta. Tarkoitettu yhdelle kasvukaudelle.

Biohajoava rungonsuoja

Biohajoava rungonsuoja

100% biohajoava tuote puiden suojaamiseen! Kasvimateriaalista valmistetut spiraalirungonsuojat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille muovisuojille. Tuote alkaa hajota 4 vuoden jälkeen ensin osiin, ja maakosketukseen päästyään, maatuu 100% 6 kk aikana. Korkeudet ovat 60 ja 90 cm.

Rungonsuoja spiraali

Rungonsuoja spiraali

Muovispiraali puuntaimien suojaamiseen. Halkaisija on noin 30 mm. Korkeudet ovat 60 ja 90 cm.

Rungonsuojaverkko

Rungonsuojaverkko

Muotoutuva rungonsuojaverkko pitää loitolla jyrsijät, ruohonleikkurin kolhut, siimaleikkurin siimat ym. Hengittävyytensä ansiosta vältytään puun kuorta uhkaavilta sienitaudeilta. Materiaali on PP-muovia. Riittää rungolle, jonka halkaisija on max. 9 cm. Pakkauksessa on 2 verkkoa.

Aitojen pystytykseen tarvitset

Aitatolppa / Tukiseiväs

Painekyllästetyt aitatolpat ovat käteviä aidan pystyttämisessä. Tolppien paksuudet ovat 40 mm ja 50 mm ja pituudet 100 cm, 150 cm ja 200 cm.

Aitatolpan jalka

Voit tehdä aitatolpat myös rautakaupoissa myytävistä vakiolankuista. Lankku kiinnitetään aitatolpan jalkaan ruuveilla. Aitatolppa on kuumasinkittyä ja sen ainevahvuus on 1,8 mm. Koot ovat 2x2", 2x4", 3x3" ja 4x4".

Scheteligin YouTube-kanava