CapillaryFlow-bunkkerirakenteet

Laadukas bunkkeri on toimiva, helppohoitoinen, kustannustehokas ja kestävä. Avain täydelliseen, helppohoitoiseen ja pitkäikäiseen bunkkeriin on Capillary Flow!

Capillary Flow logo

Maailman johtava bunk­ke­rei­den vuoraaja

Huippuluokan patentoidun teknologian avulla Capillary Bunkers auttaa hallitsemaan vettä missä tahansa ilmastossa, jokaisena vuodenaikana maaperästä riippumatta. Se tarjoaa parempia ja johdonmukaisempia pelikokemuksia kuluja säästämällä.

Capillary Bunkersin avulla hallitset bunkkerien optimaalista kosteustasapainoa, jolloin vältyt mm. pois huuhtoutuvan hiekan ja uponneiden pallojen ongelmilta ja muilta bunkkereiden huolto- ja pelattavuusongelmilta.

Myrskyisien sateidenkin jälkeen Capillary Bunkers ei ainoastaan ohjaa vettä nopeasti pois bunkkerista, vaan se myös varastoi ja palauttaa sopivan kosteuden takaisin erityisten mikrohuokosten ja kapillaari-toiminnan avulla takaisin pintahiekkaan, jolloin peliolosuhteista tulee ihanteelliset.

Lisäksi Capillary Bunkers on markkinoiden ainoa tuote, jolla on 1000 psi:n (69 bar:n) luokitus ASTM-testauksissa ja se kestää vaikeissakin sääolosuhteissa sekä pakkasta. Mikään muu tuote ei ole edes lähellä tätä luokitusta.

Investoi nyt tulevaisuuteen ja säästät aikaa sekä rahaa.

Make water your friend.
Improve playability.
Reduce risk.

CapillaryFlow, The World’s Leading Bunker Liner

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sami Kajeniemi

Myyntipäällikkö

0400 350 138

Kristoffer Holmström

Myyntiedustaja

040 6645 131

Aira Savolainen

Aira Savolainen

Myyntiedustaja

050 061 3228

Schetelig-logo

Martin Railila

Tekniikan projektimyyntipäällikkö

RainBird-kastelujärjestelmät

040 577 7086