Linjamerkintämaalit ja -laitteet

Linjamerkintä Linemarkin tuotteilla on helppoa, tehokasta, taloudellista ja ympäristöystävällistä. Valikoimaan kuuluu korkealaatuinen Impact-maalisarja sekä innovatiiviset iGo-linjamerkintälaitteet. Näiden yhdistelmällä saavutetaan paras mahdollinen linjamerkintä, joka kestää!

iGo-lin­ja­mer­kin­tä­lait­teet

igo deluxe linjamerkintälaite kentällä

iGO Deluxe
-lin­ja­mer­kin­tä­lai­te

Linjamerkintöjen tekemiseen tarkoitettu edistyksellinen, neljännen sukupolven akkukäyttöinen linjamerkintälaite. Laitteen avulla maalaaminen on nopeaa ja joustavaa, minkä lisäksi laite on myös helppo huoltaa.

Laite on suunniteltu käytettäväksi käyttövalmiin Impact XP –maalin kanssa, mutta laite voidaan myös muuntaa tavanomaisille, ohennettaville maaleille sopivaksi.

Laitteessa on myös hyvät säätömahdollisuudet, esim. linjan leveyden, suuttimen korkeuden ja työntöaisan korkeuden säätömahdollisuus. Laitteella voit maalata jopa 15 jalkapallokentän rajaviivat yhdellä täytöllä.

iGo Mini-lin­ja­mer­kin­tä­lai­te

Edistyksellinen linjamerkintälaite minikoossa. Akkukäyttöinen tehopakkaus, jota on helppo ja kevyt käyttää. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo varastoida käytön jälkeen.

Laite on suunniteltu käytettäväksi käyttövalmiin Impact XP –maalin kanssa, mutta laite voidaan myös muuntaa tavanomaisille, ohennettaville maaleille sopivaksi.

Laitteessa on myös hyvät säätömahdollisuudet, esim. linjan leveyden, suuttimen korkeuden ja työntöaisan korkeuden säätömahdollisuus

igo Mini linjamerkintälaite kentällä

Lin­ja­mer­kin­tä­maa­lit ja puh­dis­tusai­neet

Kanisteri Impact Xp-maalia

Impact XP

Palkittu ja heti käyttövalmis 5 litran maalitiiviste, jota ei tarvitse ohentaa vedellä.

Tarvitset vain noin yhden litran maalia vakiokokoisen jalkapallokentän merkintään.

Maalia voit käyttää sekä nurmikolla että hiekalla.

Kun käytät iGo-linjamerkintälaitetta yhdessä Impact Xp –maalin kanssa, säästät:

• luontoa
• aikaa
• rahaa
• hermoja

Premier Line, 10 L

Maali on veteen sekoitettava ja toimii muissakin linjamerkintälaitteissa kuin iGO. Se toimii myös telalinjamerkintälaitteissa. Maali on tarkoitettu hieman paremmille kentille, sillä linjasta tulee valkoisempi ja se kuivuu nopeammin kuin Concentrate-maali. Se myös kestää hieman paremmin kuin Concentrate-maali. Yhdellä 10 l kanisterilla tekee noin 8-10 kentän merkinnät.

Referenssi: Tuotetta käyttää esim. Liverpool harjoituskentillään. Muuten asiakkaina keskikokoisia/pieniä jalkapalloseuroja, kaupunkeja, kuntia ja kouluja.

Concentrate, 10 L

Maali on veteen sekoitettava ja toimii muissakin linjamerkintälaitteissa kuin iGO. Se toimii myös telalinjamerkintälaitteissa. Maali on tarkoitettu kentille, jotka haluavat halvan, mutta toimivan maalin. Useasti maalattavat kentät tai pienet kunnat/kaupungit. Ei niin valkoinen linja eikä niin nopeasti kuivuva kuin Premier Line, mutta kuitenkin hyvin toimiva maali. Yhdellä 10 l kanisterilla tekee noin 6-8 kentän merkinnät.

Käytetään pääasiassa pienissä kaupungeissa, kunnissa ja kouluissa.

Flush Thru, 10 L

Puhdistusaine kaikille linjamerkintälaitteille. Suositellaan yleensä käytettäväksi noin kerran viikossa, ei joka maalaus kerran jälkeen. Soveltuu myös suuttimien liuotukseen.

Ota yhteyttä asiantunteviin myyjiimme!

Sami Kajeniemi

Myyntipäällikkö

0400 350 138

Kristoffer Holmström

Myyntiedustaja

040 6645 131

Aira Savolainen

Aira Savolainen

Myyntiedustaja

050 061 3228