Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Valley View -tukireunukset

Valley View -reunukset on valmistettu vahvasta, mustasta UV-suojatusta polyeteenistä. Muovisen nurmikkoreunuksen vahvuuksia ovat sen helppo ja nopea asennettavuus, pitkäikäisyys ja soveltuvuus kaikkiin kohteisiin. Erityisesti ongelmalliset kaarevat muodot on helppo toteuttaa Valley View -nurmikkoreunuksella. Valmistaja antaa tuotteelleen 20 vuoden takuun. Tuote kestää käytössä erinomaisesti suomalaisen ilmaston rasitukset.

Lisätietoja Valley View -tuotteista Kevät- ja syystuotteet-luettelosta

Nurmikkoreunus

Vaivaton, nopeasti asennettava ja siisti nurmikkoreunus tekee alueesta helppohoitoisen.

Valley View -nurmikkoreunuksella saat nopeasti ja vaivattomasti aikaan helppohoitoisen ja näyttävän pihan. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja antaa viimeistellyn vaikutelman. Voit käyttää nurmikkoreunusta myös istutusalueiden ja erilaisten pintamateriaalien rajaamiseen.

Valley View -nurmikkoreunusta käytetään rajaamaan erilaisia alueita toisistaan esim. nurmikon ja istutusalueen. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja erottaa alueet siististi toisistaan. Nurmikkoreunus ei haittaa hoitotoimenpiteitä, joten nurmikonleikkuu voidaan tehdä reunuksen päältä. Valley View -nurmikkoreunusta voidaan nurmikon lisäksi käyttää mm. sora- ja katealueiden sekä käytävien tarkkaan ja siistiin rajaamiseen.

Kiveyksien tukireunus

Helppo, nopea ja kestävä ratkaisu kiveyksien tukemiseen. Reunan tukeminen on välttämätön työvaihe kiveyksen tekemisessä. Ilman asiallista tuentaa kiveyksen reuna antaa ajan myötä periksi roudan, sateen ja käytön seurauksena tehden kiveyksestä epäsiistin. Tuentaan yleisesti käytetyt painekyllästetty puu, betoni ja reunakivet ovat toimivia ratkaisuja, mutta ovat työläitä asentaa eikä niillä voi tukea kaarevia reunoja.

Valley View -tukireunus on valmistettu vahvasta, mustasta UV-suojatusta polyeteenistä. Muovisen tukireunuksen etuna on helppo ja nopea asennettavuus, soveltuvuus kaikkiin kohteisiin ja kestävyys. Asennettuna tukireunus on täysin näkymätön. Tuote kestää käytössä suomalaisen ilmaston rasitukset.

Suora ja jäykkä reunus asennetaan kiveyksen suorille osuuksille. Se soveltuu yhtä hyvin sekä kevyempiin kotipihakohteisiin että kohteisiin, joihin kohdistuu raskaan liikenteen rasitus edellyttäen, että pohjatyöt on tehty asianmukaisesti. Taipuisaa reunusta käytetään kiveyksen kaarevissa reunoissa. Tuote mahdollistaa erinomaisesti esimerkiksi kaarevien käytävien ja pyöreämuotoisten patioiden tukemisen. 

NO DIG -REUNUS

No Dig -reunus istutusalueiden, puiden ympärysten ja pihateiden helppoon rajaamiseen

No Dig -reunusta ei nimensä mukaisesti tarvitse kaivaa maan alle! Reunus asennetaan maanpinnalle, joten asentaminen on nopeaa, siistiä ja helppoa. Korkean reunuksen (7,62 cm) vuoksi rajatuille alueille saa lisättyä enemmän katemateriaaleja, joka siistii alueen ilmeen ja helpottaa hoitoa.

No Dig -reunuksen voi asentaa kaareviin muotoihin tai täysin suorana. Siksi se sopii hyvin esimerkiksi puiden ympärille, eri muotoisille istutusalueille, pihateiden ja -polkujen rajaukseen. Reunusta on saatavilla ruskeana ja mustana, pakkaus sisältää 6,1 m reunusta, ja 10 kpl muovisia asennusnauloja.

Katso tarkemmat tuotetiedot tästä.

Lataa tästä asennusohjeet.

Scheteligin YouTube-kanava