Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Valley View -tukireunukset nurmikoille

Valley View -reunukset on valmistettu vahvasta, mustasta UV-suojatusta polyeteenistä. Muovisen nurmikkoreunuksen vahvuuksia ovat sen helppo ja nopea asennettavuus, pitkäikäisyys ja soveltuvuus kaikkiin kohteisiin. Erityisesti ongelmalliset kaarevat muodot on helppo toteuttaa Valley View -nurmikkoreunuksella. Valmistaja antaa tuotteelleen 20 vuoden takuun. Tuote kestää käytössä erinomaisesti suomalaisen ilmaston rasitukset.

Lisätietoja Valley View -tuotteista Kevät- ja syystuotteet-luettelosta

Tukireunukset nurmikoille

Vaivaton, nopeasti asennettava ja siisti nurmikkoreunus tekee alueesta helppohoitoisen.

Valley View -nurmikkoreunuksella saat nopeasti ja vaivattomasti aikaan helppohoitoisen ja näyttävän pihan. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja antaa viimeistellyn vaikutelman. Voit käyttää nurmikkoreunusta myös istutusalueiden ja erilaisten pintamateriaalien rajaamiseen.

Valley View -nurmikkoreunusta käytetään rajaamaan erilaisia alueita toisistaan esim. nurmikon ja istutusalueen. Nurmikkoreunus estää nurmikon leviämisen ja erottaa alueet siististi toisistaan. Nurmikkoreunus ei haittaa hoitotoimenpiteitä, joten nurmikonleikkuu voidaan tehdä reunuksen päältä. Valley View -nurmikkoreunusta voidaan nurmikon lisäksi käyttää mm. sora- ja katealueiden sekä käytävien tarkkaan ja siistiin rajaamiseen.

VALLEY VIEW NO DIG -REUNUS

UUTUUS KEVÄÄLLE 2021!

Scheteligin YouTube-kanava