Yhteistyövaikuttajat

SARIN PUUTARHAT

Luonnonmukaista puutarhanhoitoa

Sarin puutarhat -blogia pitää aito hortonomi, joka rakastaa kukkia, puutarhan värejä ja tuoksuja. Sari on kiinnostunut myös luonnonmukaisemmasta puutarhanhoidosta. Blogissa on paljon tietoa ja vinkkejä. "On nautinto tehdä itse käsin ja kokeilla kaikenlaista uutta."

www.sarinpuutarhat.blogspot.fi

PUUTARHURI SANNA

Puuhakkaan puutarhurin puuhasteluja
YouTube-kanavalla

Sanna on puutarhuri, joka hyödyntää koulutustaan intohimoisessa harrastuksessaan eli kotipihansa laitossa. Noin 1000 neliön puutarha sijaitsee 1b vyöhykkeellä ja sieltä löytyy kaikenlaista marjapensaista perennoihin. Erityisen lähellä Sannan sydäntä ovat hyötykasvien kasvattaminen kasvihuoneessa ja kasvilavoissa. YouTube-kanavallaan Sanna julkaisee opastavia videoita puutarhaan ja kasveihin liittyen.

https://www.youtube.com/channel/UC5fo81uMafkq42yMsTxvo6A

Jovelan Johanna

Kaupungista maalle miehensä kanssa muuttanut Jovelan Johanna on tuottaja, omavarainen.fi -sivuston ylläpitäjä ja varautumiskouluttaja sekä intohimoinen kotipuutarhuri, jonka puutarhassa kasvaa yli 100 hyötykasvilajiketta. Johanna on kirjoittanut myös kaksi tietokirjaa: Vanhassa talossa - Kohti omavaraisempaa elämää sekä Hurmaava hyötypuutarha — Vinkkejä omavaraisempaan arkeen.

www.omavarainen.fi

Scheteligin YouTube-kanava