• Ammattiviljely

    Ammattiviljely

  

 

Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Ammattiviljelijät

Schetelig Oy on vuosikymmenten ajan palvellut puutarha-alan ammattilaisia laajalla tuotevalikoimalla ja uusien teknisten ratkaisujen tarjoajana.

Ammattiviljely-alueeseemme kuuluvat mm. siemenet, taimet, kasvualustat, lannoitteet, biologinen kasvinsuojelu, kastelujärjestelmät, viljelytarvikkeet ja tekniikka.

Pitkäaikaisen kokemuksen, laajan tuotevalikoiman, osaavan henkilökunnan ja laajan myyntikenttämme, erinomaisten päämiestemme ja heidän tuotteidensa avulla pystymme tarjoamaan kokonaisuutena alan parasta palvelua asiakkaillemme.  

Meiltä saat viljelyyn liittyvää neuvontaa omalta, henkilökohtaiselta Schetelig-myyjältäsi - aina halutessasi! Haluamme palvella lähellä asiakastamme, laatutuotteilla ja osaamisella! 

Soita meille 09-852 061 tai lähetä viesti asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!

Asiakastietolomake

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, lataa lomake, täytä ja palauta se allekirjoitettuna meille sähköpostitse asiakaspalvelu@schetelig.com tai postitse osoitteeseen Schetelig Oy, Asiakaspalvelu, Tiilitie 14, 01720 Vantaa ja me luomme teille asiakasnumeron ennen ensimmäistä tilaustanne.  

Asiakastietolomake 
Kundformulär

Luodaan yhdessä kannattavaa kasvua! 

Ajankohtaiset teemat
Scheteligin YouTube-kanava