Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Lannoitteet ja kasvinsuojelu

Lannoitteet ja kasvinsuojelu

Lannoitteet - räätälöitynä

Asiantuntijamme räätälöivät jokaiselle kasville, kasvualustalle ja viljelyolosuhteelle, raakavesianalyysin pohjalta sopivan lannoitusohjelman.

Laajassa valikoimassamme on vihannes- ja kukkalannoitteita kasvihuoneisiin sekä omat erikoislannoitteet avomaalle.

Tarjoamme ammattiviljelyasiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja lannoitteita konseptina, joka
pitää sisällään mm.

  • laadukkaita raaka-aineita
  • korkealaatuisia ja puhtaita tuotteita, joissa on ihanteellisen käyttötarkoituksen ja -kohteen mukaiset ravinnepitoisuudet
  • nopeat toimitukset suoraan varastosta
  • asiantuntijapalvelumme, joka räätälöi joka kohteeseen sen parhaan mahdollisen lannoitesuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa

Kustannustehokkaat laatutuotteet, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiva asiakaspalvelumme, asiantuntijoidemme osaaminen ja aktiivinen yhteistyö, luo mahdollisuuden kannattavaan kasvuun!
 

Kasvinsuojelu on osa viljelyä

Biologinen kasvinsuojelu on leviämässä myös koristekasviviljelyyn, vihannesviljely on käyttänyt biologista torjuntaa lähes ainoana menetelmänään jo vuosien ajan Suomessa.

Kemiallista torjuntaa ei kuitenkaan voida unohtaa, torjunta-aineet kehittyvät ja erikoistuvat. Biologisen ja kemiallisen torjunnan yhdistäminen vaatii asiantuntemusta - ota yhteys Schetelig myyjiin, yhteystiedot tästä linkistä.


Ennaltaehkäisy

Onnistuneen kasvinsuojelun edellytys on ennaltaehkäisy, oikea ajoitus ja tarkoituksen mukaiset tuotteet. Laajasta valikoimastamme löytyy nopea apu kasvitautien, - tuholaisten ja rikkakasvien torjuntaan monessa eri käyttökohteessa.

Asiantuntijamme auttavat ja neuvovat mielellään kasvinsuojeluun liittyvissä asioissa. Muista myös desinfiointi ja oikeat suojavarusteet!

Lisätietoja tuotteista saat myyjiltämme, yhteystiedot yllä olevasta linkistä tai lähetä viesti asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Puh. 09-852 061.

 

Biologinen kasvinsuojelu

Schetelig on jo pitkään tehnyt yhteistyötä maailman johtavan torjuntaeliöyrityksen Koppertin kanssa. Katso lisää
www.koppert.fi

Desinfiointi

Pesu ja desinfiointi ovat tärkeä osa kasvinsuojelua. Tutustu kattavaan valikoimaamme. Katso käyttöohjeet / manualer alta.

Kasvinsuojelu

Pidämme varastotuotteinamme laajan valikoiman kasvihuoneisiin tarkoitettuja torjunta-aineita. Nopeat toimitukset.

Kasvihuonelannoitteet

Scheteligillä on täydellinen valikoima kasvihuonelannoitteita, teemme viljelmäkohtaiset lannoitusohjeet lannoiteasiakkaillemme.

Lannoitteet

ICL:n hallitusti liukenevat koristekasvilannoitteet ovat helppokäyttöisiä.

Maanparannusaineet

Kastelukiteet, sienimykorritsat, luonnonmukainen mikrobiteknologia, maan ilmastaminen ym.
www.terracottem.com
www.symbio.co.uk
www.floratine.com

Kasvualustat - Kekkilä

Toimitamme Kekkilän ammattiviljelysektorin multaseoksia, turpeita ja turvelevyjä niin koristekasvituotantoon kuin vihannesviljelyyn.
www.kekkilaprofessional.com

Desinfiointiaineiden käyttöohjeet  / Manualer

Suomenkieliset käyttöohjeet

DIVOSAN PLUS VT 53 käyttöohje

MENNO FLORADES käyttöohje

Manualer på svenska

DIVOSAN PLUS VT 53 manual SW

MENNO Florades manual SW

 

Scheteligin YouTube-kanava