Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Philips led-valaistus

Led eli hohtodiodi on puolijohde, joka pystyy muuntamaan sähköenergiaa näkyväksi valoksi. Ledeillä on perinteisiin valonlähteisiin verrattuna lukuisia merkittäviä etuja: pidempi polttoikä, parempi valotehokkuus ja pieni tehonkulutus sekä mahdollisuus valita spektri. Mikään muu keinovalonlähde ei vedä vertoja ledeille, kun halutaan säätää valospektrin laatua.

Ledeillä pystytään luomaan kasvulle edullisin spektri, jolloin kasvit voivat käyttää valon hyödykseen mahdollisimman tehokkaasti. Signify suunnittelee led-valaisimet käyttäen "valoreseptejä", jotka on optimoitu kunkin kasvin erityisten kasvuvaatimusten mukaan.

Valon ohella ledeissä syntyy suhteellisen vähän lämpöenergiaa, minkä vuoksi viljelytilan lämpötilanhallinta on helpompaa ja edullisempaa. Ledien vähäinen lämmöntuotto avaa myös erinomaisia mahdollisuuksia kerrosviljelyssä. Ledit voidaan asentaa lähelle kasveja, jolloin tilaan mahtuu enemmän viljelyalaa. Ledit soveltuvat hyvin myös solukkoviljelyyn, ja tuotanto tehostuu, kun tilaan voidaan sijoittaa enemmän solukkoviljelyalustoja.

Philipsin ammattiviljelyyn kehitetyillä LED-kasvuvaloilla voit hallita kasvien kasvua saavuttaaksesi paremmat tulokset pienillä käyttökustannuksilla. Viljelitpä vihanneksia, marjoja tai kukkia kasvihuoneessa, kerrosviljelylaitoksessa tai muussa sisätilassa, tarjoamme parhaan LED-kasvuvalovalikoiman juuri sinun viljelykasveillesi. Testatut Philips LED-kasvuvalot auttavat lisäämään satoa ja parantamaan laatua.

www.philips.com/horti

LED-valot kasvihuoneisiin

Kasvihuoneviljelijät ympäri maailmaa käyttävät Philipsin LED-kasvuvaloja parantaakseen vihannesten, marjojen ja kukkien viljelyä. Halusitpa parantaa taimien kasvua tai tuotannon satoa, Philips tarjoaa parhaat LED-kasvuvalot ja GrowWise-ohjausjärjestelmän parantamaan tuloksia kaikissa tilanteissa. Laajasta valikoimastamme löytyy sopivat valaistusratkaisut kaikkiin kasvihuoneisiin ja eri viljelytavoille.

YLÄVALOT


UUTUUS!
Toplighting Force

Philips LED Toplighting Force: maksimaalista valoa ympäri vuoden!

Signifyn uutuus Toplighting Force -ylävalomoduuli on ylivoimaisesti paras LED-valaisin paljon valoa vaativille kasveille. Se luo kesäolosuhteet ympäri vuoden, mutta ilman HPS-valaisimien lämpöhukkaa. Force-valaisimilla voidaan saavuttaa jopa 3600 µmol/s valoteho käyttämällä 1040 W asennustehoa. Tämä mahdollistaa HPS-valaisimen vaihtamisen samalla energiankulutuksella, mutta valotaso kasvaa 84 % verrattuna uusimman sukupolven HPS-valaisimiin.

Toplighting Force on saatavilla kahdella eri säteilyoptiikalla: laajasäteilynä, joka edistää tasaisuutta tavallisissa ja korkeiden viljelykasvien kasvihuoneissa, ja vakiosäteilynä, joka tarjoaa optimaalisen tehokkuuden. Kun haluat saavuttaa korkeimman valotason käyttämällä mahdollisimman vähän valaisimia, Toplihting Force on järkevä LED-investointi sekä HPS -valojen 1:1 vaihtoon että uusiin valoasennuksiin.


Toplighting compact

Philips GreenPower LED toplihting compactin avulla voit helposti siirtyä LED-valaistukseen korvaamalla nykyisen HPS valokalustosi osittain tai kokonaan. Suuri valoteho, jopa 2650 μmol/s, tai korkea hyötysuhde, jopa 3,7 μmol/J auttaa sinua tehokkaasti optimoimaan tuotannon kasvun, parantamaan sadon laatua ja vähentämään käyttökustannuksia. Leveällä tai tavallisella säteen jakaumalla löytyy sopiva valaisin kaikkiin kasvihuoneisiin ja himmennysmahdollisuuden avulla voit himmentää valot 10 %:iin sen enimmäistehosta joustavuuden lisäämiseksi.

Tekniset tiedot

Toplighting linear

GreenPower LED toplighting linear on tuote, jota tarvitset, kun valon tasaisuus on tärkeintä. Se tarjoaa täyden joustavuuden valojen asennuksessa käyttämällä erillistä C-profiilia. Tuloksena on optimaalinen pystysuuntainen valonjako ja vaakasuora tasaisuus tapauksissa, joissa viljelykorkeudet ovat rajalliset tai matalampia valotasoja tarvitaan. Lineaarisen moduulin tehokkuus on jopa 3,4 μmol/J ja sillä on optiona himmennysmahdollisuus, jotta voit asettaa ja säätää valotasoja tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot

Jännite 400 V
Teho 185-325 W
Valoteho 560-1000 μmol/s
Tehokkuus 2,7-3,4 μmol/J 
IP-luokitus IP66

Keskimääräinen
käyttöikä

36.000 h L90B50

 

VÄLIVALOT

GreenPower LED -välivalojärjestelmä

GreenPower LED -välivalojärjestelmä, joka perustuu viljelijöiden palautteeseen ympäri maailmaa, antaa sinun kasvattaa ja korjata tuoreita ja maukkaita tomaatteja tai kurkkuja ympäri vuoden riippumatta siitä, missä olet tai mikä energian hinta on.

Valaistuksen sijoittaminen korkeiden kasvien väliin ohjaa ja kohdistaa kasvua stimuloivan valon kasvien tärkeimpään osaan. Sivusuuntaisen valonjakautumiskuvion avulla lehdet voivat muuttaa valon optimaalisesti kasvavaksi sadoksi.

Regular Output

Tämä välivalojärjestelmä antaa sinulle juuri sitä, mitä tarvitset kasvattaaksesi satoa, kun energian hinta on korkea ja on hyödyllinen kasvattamaan esimerkiksi tomaatti- ja kurkkusatoa, jotka hyötyvät korkeammasta valotasosta.

Tyyppi 200 cm moduuli 250 cm moduuli
Jännite 200-400 V 200-400 V
Teho 64 W 79 W
Valoteho 175 μmol/s 220 μmol/s
Tehokkuus 2,8 μmol/ 2,8 μmol/J
IP-luokitus IP66 IP66
Käyttöikä L90 25.000 h 25.000 h

 

High Output

Ideaalinen, kun haluat korkeimman mahdollisen valotason ja suurimman mahdollisen sadon.

Tyyppi 200 cm moduuli 250 cm moduuli
Jännite 200-400 V 200-400 V
Teho 81 W 100 W
Valoteho 240 μmol/s 300 μmol/s
Tehokkuus 3,0 μmol/ 3,0 μmol/J
IP-luokitus IP66 IP66
Käyttöikä L90 25.000 h 25.000 h

 

LED-valot kerrosviljelyyn

Kerrosviljelyn edelläkävijät hyödyntävät Philipsin innovatiivisia LED-kasvuvaloja kasvattaakseen erilaisia kasveja sisätiloissa ilman auringonvaloa. Nämä tilat ovat ihanteellisia taimien kasvatukseen sekä ruukkuvihannesten ja marjojen viljelyyn. Philips tarjoaa valikoiman ammattimaisia LED-kasvuvaloja ja GrowWise-ohjausjärjestelmän, jotka auttavat viljelijöitä saavuttamaan korkeammat sadot pienemmällä ympäristökuormalla ja ohjaamaan viljelykasvien ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten parantunutta makua, ravintoarvoa ja kauppakestävyyttä. Philips GreenPower LED-tuotantomoduuli on ihanteellinen kerrosviljelyssä.

LED-VALOT SALAATIN KERROSVILJELYYN

Salaatti on yleisin viljelykasvi kerrosviljelyssä, joten Signify on edennyt pitkälle kehittämällä LED-kasvatusvaloja salaatille ja lehtivihanneksille. Halusitpa tuottaa suuria kirkkaanvihreitä salaatteja tai pienempiä syvänpunaisia lajikkeita, voimme neuvoa sinulle parhaan valoreseptin ja LED-kasvatusvalot. Täydellinen ratkaisuvalikoima on suunniteltu vastaamaan eri lajikkeiden ja olosuhteiden tarpeita. Tämä perustuu Signifyn pitkään kokemukseen kerrosviljelykohteiden valaistusratkaisuista ja valoresepteistä sekä tutkimukseen omassa vertikaaliviljelyn tutkimuslaitoksessa.

LED-VALOT YRTTIEN KERROSVILJELYYN

Kerrosviljelylaitoksissa kasvatetut yrtit ja mikrovihreät ovat erittäin kysyttyjä poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi. Yrttien LED-kasvuvaloilla voit kasvattaa hämmästyttävän valikoiman lajikkeita ja ohjata muita ominaisuuksia, kuten nitraatti- ja C-vitamiinipitoisuuksia. Maksimoi kerrosviljelyn tuotto Philips GreenPower LED-tuotantomoduulilla.

Tuotantomoduuli

Erityisesti kerrosviljelykohteisiin suunniteltu GreenPower LED-tuotantomoduuli on paras ratkaisu uusille tai olemassa oleville asennuksille. Korkean energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän ansiosta tuotantomoduuli on kustannustehokas tapa parantaa ilmaston- ja sadonhallintaa sisätilojen viljely-ympäristöissä.

Viljelijöille ja tutkijoille, jotka haluavat enemmän joustavuutta ja tarkkuutta viljelykasviensa ohjaamiseksi, on säädettävä tuotantomoduuli täydellinen valinta. Sen avulla voit säätää väri- ja valotasoja, joita voidaan käyttää GrowWise-ohjausjärjestelmän kanssa, erillisenä tai integroituna ilmastonhallintatietokoneeseen. Tämä antaa sinulle täyden joustavuuden luoda ja hallita omia aikaperusteisia valoreseptejäsi.

Tekniset tiedot

Jännite 120-277 V
Teho 56-79 W
Valoteho 168-210 μmol/s
Tehokkuus 2,7-3,0 μmol/J 
IP-luokitus IP66

Keskimääräinen
käyttöikä

35.000 h L90B50

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tony Joas
Tuoteryhmäpäällikkö
p. 0400 367 728
tony.joas@schetelig.com

Johan Höysti
Toimitusjohtaja
p. 0400 912 005
johan.hoysti@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava