LED-valaisimet

Philips on kasvihuonevalaistuksen johtava globaali brändi, joka tarjoaa laadukkaita ja energiatehokkaita valaisimia ja järjestelmiä. Laajasta valikoimastamme löytyy sopivat valaistusratkaisut kaikkiin kasvihuoneisiin ja eri viljelytavoille.

LED eli hohtodiodi on puolijohde, joka pystyy muuntamaan sähköenergiaa näkyväksi valoksi. Ledeillä on perinteisiin valonlähteisiin verrattuna lukuisia merkittäviä etuja: pidempi polttoikä, parempi valotehokkuus ja pieni tehonkulutus sekä mahdollisuus valita spektri. Mikään muu keinovalonlähde ei vedä vertoja ledeille, kun halutaan säätää valospektrin laatua.

Ledeillä pystytään luomaan kasvulle edullisin spektri, jolloin kasvit voivat käyttää valon hyödykseen mahdollisimman tehokkaasti. Signify suunnittelee led-valaisimet käyttäen ”valoreseptejä”, jotka on optimoitu kunkin kasvin erityisten kasvuvaatimusten mukaan.

Valon ohella ledeissä syntyy suhteellisen vähän lämpöenergiaa, minkä vuoksi viljelytilan lämpötilanhallinta on helpompaa ja edullisempaa. Ledien vähäinen lämmöntuotto avaa myös erinomaisia mahdollisuuksia kerrosviljelyssä. Ledit voidaan asentaa lähelle kasveja, jolloin tilaan mahtuu enemmän viljelyalaa. Ledit soveltuvat hyvin myös solukkoviljelyyn, ja tuotanto tehostuu, kun tilaan voidaan sijoittaa enemmän solukkoviljelyalustoja.

LED-valot kas­vi­huo­nei­siin

Kasvihuoneviljelijät ympäri maailmaa käyttävät Philipsin LED-kasvivaloja parantaakseen vihannesten, marjojen ja kukkien viljelyä. Halusitpa parantaa taimien kasvua tai tuotannon satoa, Philips tarjoaa parhaat LED-kasvivalot ja GrowWise-ohjausjärjestelmän parantamaan tuloksia kaikissa tilanteissa. Laajasta valikoimastamme löytyy sopivat valaistusratkaisut kaikkiin kasvihuoneisiin ja eri viljelytavoille.

LED-valot ker­ros­vil­je­lyyn

Kerrosviljelyn edelläkävijät hyödyntävät Philipsin innovatiivisia LED-kasvivaloja kasvattaakseen erilaisia kasveja sisätiloissa ilman auringonvaloa. Nämä tilat ovat ihanteellisia taimien kasvatukseen sekä ruukkuvihannesten ja marjojen viljelyyn.

Philips tarjoaa valikoiman ammattimaisia LED-kasvivaloja ja GrowWise-ohjausjärjestelmän, jotka auttavat viljelijöitä saavuttamaan korkeammat sadot pienemmällä ympäristökuormalla ja ohjaamaan viljelykasvien ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten parantunutta makua, ravintoarvoa ja kauppakestävyyttä. Philips GreenPower LED-tuotantomoduuli on ihanteellinen kerrosviljelyssä.

LED-valot salaatin ker­ros­vil­je­lyyn

Salaatti on yleisin viljelykasvi kerrosviljelyssä, joten Signify on edennyt pitkälle kehittämällä LED-kasvatusvaloja salaatille ja lehtivihanneksille. Halusitpa tuottaa suuria kirkkaanvihreitä salaatteja tai pienempiä syvänpunaisia lajikkeita, voimme neuvoa sinulle parhaan valoreseptin ja LED-kasvatusvalot.

Täydellinen ratkaisuvalikoima on suunniteltu vastaamaan eri lajikkeiden ja olosuhteiden tarpeita. Tämä perustuu Signifyn pitkään kokemukseen kerrosviljelykohteiden valaistusratkaisuista ja valoresepteistä sekä tutkimukseen omassa vertikaaliviljelyn tutkimuslaitoksessa.

LED-valot yrttien ker­ros­vil­je­lyyn

Kerrosviljelylaitoksissa kasvatetut yrtit ja mikrovihreät ovat erittäin kysyttyjä poikkeuksellisen laadun ja maun vuoksi. Yrttien LED-kasvivaloilla voit kasvattaa hämmästyttävän valikoiman lajikkeita ja ohjata muita ominaisuuksia, kuten nitraatti- ja C-vitamiinipitoisuuksia. Maksimoi kerrosviljelyn tuotto Philips GreenPower LED-tuotantomoduulilla.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Schetelig-logo

Tony Joas

Tekninen myyjä

0400 367 728

Johan Höysti

Toimitusjohtaja

0400 912 005