Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Rikkakasvientorjunta

Keväällä ensimmäisten joukossa alkaa maasta nousta erilaisia rikkakasveja, jotka vievät elintilaa ja ravinteita esim. nurmikolta. Hyvin usein voikukkia ja muita yleisiä rikkakasveja kasvaa rehottaa myös sorapoluilla, laatoituksien väleissä ja ajoluiskilla.

Rikkakasveja on hyvin työlästä poistaa käsin ja ne kasvavat nopesti uudestaan ihan pienestäkin, maahan jääneestä juurenpalasta.

Bayer Garden puutarhan apteekkisarjasta löytyy tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja tähänkin pulmaan!

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Trim Nurmikon voikukkahävite

Trim Spray on tehokas rikkakasvien hävittäjä käytettäväksi täsmäkäsittelynä nurmikolla. Tehoaa hyvin voikukkiin ja muihin yleisiin rikkakasveihin, mutta ei vahingoita nurmikkoa!

Nurmikkoa ei suositella leikattavaksi neljään päivään ennen käsittelyä. Voidaan käyttää toukokuusta elokuuhun, jolloin nurmikko kasvaa voimakkaasti ja lämpötila on yli 12 astetta. Ruiskuta tyynenä iltana välttääksesi aineen kulkeutumista tuulen mukana muille kasveille.

Sisältö:
Dichlorprop-p 1,5 g/l, MCPA 5,2 g/l, Dicamba 0,32 g/l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 30 m2:lle.

Keeper Bio Spray

Keeper Spray on käyttövalmis, systeemisesti vaikutta-va tuote useimpia rikkakasveja ja ruoholajeja vastaan. Sopii erityisesti pienempien alojen käsittelyyn, kuten esim. hiekkakäytäville tai autotalliluiskille.

Keeper imeytyy kasvien lehtien kautta aina juuristoon asti ja hävittää rikkakasvin kokonaan.

Sisältö: Glyfosaatti 7,0 g / l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 30 m2:lle.

Scheteligin YouTube-kanava