Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Rikkakasvientorjunta

Keväällä ensimmäisten joukossa alkaa maasta nousta erilaisia rikkakasveja, jotka vievät elintilaa ja ravinteita esim. nurmikolta. Hyvin usein voikukkia ja muita yleisiä rikkakasveja kasvaa rehottaa myös sorapoluilla, laatoituksien väleissä ja ajoluiskilla.

Rikkakasveja on hyvin työlästä poistaa käsin ja ne kasvavat nopesti uudestaan ihan pienestäkin, maahan jääneestä juurenpalasta.

Bayer Garden puutarhan apteekkisarjasta löytyy tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja tähänkin pulmaan!

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Kuuntele tästä Keeper L -radiomainos

Katso tästä Keeper L -video

Keeper L Rikkakasvien torjuntaan

Keeper L on ainutlaatuinen, pitkävaikutteinen rikkakasvien torjunta-aine. Se sisältää kahta vaikuttavaa ainetta: glyfosaatti vaikuttaa systeemisesti eli se imeytyy vihreiden kasvin-osien kautta ja kulkeutuu kasvinesteiden mukana juuriin, jotka siten tuhoutuvat, diflufenikaani muodostaa maan pintaosiin kerroksen, joka estää siemenrikkakasvien itämistä. Keeper L tiivistettä käytetään rikkakasvien torjuntaan pihoilta, ajoväyliltä ja käytäviltä. Se tehoaa kaikkiin tavallisimpiin rikkakasveihin ja niiden juuriin, mm. voikukkaan, vuohenputkeen, nokkoseen ja juolavehnään. Pitkävaikutteinen: estää uuden rikkakasvuston kasvun jopa 4 kuukauden ajan. Paras teho saadaan kun käsittely tehdään kosteaan maahan. Ihmisten ja eläinten on turvallista liikkua käsitellyillä alueilla aineen kuivuttua.

Keeper L tiivistettä 100 ml riittää 323m2:lle.

Lataa tästä Keeper L -esite

Lataa tästä Keeper L tyytyväisyystakuu -esite

Trim Nurmikon voikukkahävite

Trim Spray on tehokas rikkakasvien hävittäjä käytettäväksi täsmäkäsittelynä nurmikolla. Tehoaa hyvin voikukkiin ja muihin yleisiin rikkakasveihin, mutta ei vahingoita nurmikkoa!

Nurmikkoa ei suositella leikattavaksi neljään päivään ennen käsittelyä. Voidaan käyttää toukokuusta elokuuhun, jolloin nurmikko kasvaa voimakkaasti ja lämpötila on yli 12 astetta. Ruiskuta tyynenä iltana välttääksesi aineen kulkeutumista tuulen mukana muille kasveille.

Sisältö:
Dichlorprop-p 1,5 g/l, MCPA 5,2 g/l, Dicamba 0,32 g/l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 30 m2:lle.

Keeper Bio Spray

Keeper Spray on käyttövalmis, systeemisesti vaikutta-va tuote useimpia rikkakasveja ja ruoholajeja vastaan. Sopii erityisesti pienempien alojen käsittelyyn, kuten esim. hiekkakäytäville tai autotalliluiskille.

Keeper imeytyy kasvien lehtien kautta aina juuristoon asti ja hävittää rikkakasvin kokonaan.

Sisältö: Glyfosaatti 7,0 g / l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 30 m2:lle.

Keeper Bio Tiiviste

Keeper-tiiviste on tuote tehokkaaseen rikkakasvien torjuntaan suurille alueille. Tehokas yleisimmille rikkakasveille kuten voikukalle, vuohenputkelle, nokkoselle, ohdakkeille ja monelle muulle (ole siis huolellinen valitessasi mitkä kasvit haluat torjua).

Erinomainen käytettäväksi laattojen väleihin ja hiekkakäytävillä. Keeper vaikuttaa systeemisesti eli aine imeytyy vihreiden kasvinosien kautta ja vaikuttava aine glyfosaatti kulkeutuu kasvinesteen mukana juuriin ja kasvin maanalaisiin osiin, jotka sitten tuhoutuvat.

100-prosenttisesti biohajoava n. 2 viikossa. Annostus: 1 ml per m² rikkakasveille 2 ml per m² vaikeasti torjuttaville rikkakasveille.

Sisältö: Glyfosaatti 120 g / l
Riittoisuus: 1 pullo (0,5 l) n. 250-500 m2

Scheteligin YouTube-kanava