Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Rikkakasvientorjunta

Keväällä ensimmäisten joukossa alkaa maasta nousta erilaisia rikkakasveja, jotka vievät elintilaa ja ravinteita esim. nurmikolta. Hyvin usein voikukkia ja muita yleisiä rikkakasveja kasvaa rehottaa myös sorapoluilla, laatoituksien väleissä ja ajoluiskilla.

Rikkakasveja on hyvin työlästä poistaa käsin ja ne kasvavat nopesti uudestaan ihan pienestäkin, maahan jääneestä juurenpalasta.

Puutarhan Apteekki -sarjasta löytyy tehokkaita ratkaisuja tähänkin pulmaan!

Solabiol nopea rikkakasvien ja sammaleen poistaja

Nopeasti vaikuttava rikkakasvien ja sammaleen torjunta-aine, jonka tehoaineet ovat luonnossa esiintyviä rasvahappoja. Käytetään rikkakasvien ja sammalen torjuntaan ajoteillä, laatoitetuilla alueilla, viljelemättömiltä alueilla kuten käytävillä, rakennusten ja rakenteiden ympärillä sekä puiden ja pensaiden ympärillä. Valmiste on kosketusvaikutteinen ja vaikuttaa vain kasvin vihreiden osien kautta. Suihkuta niin, että rikkaruohot ja sammaleet kostuvat. Vaikutus näkyy jopa kolmessa tunnissa!

Sisältö: Kapryylihappo 17,7 g/l, Kapriinihappo 12 g/l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 10 m2:lle.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö, lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
H319, P102, P103, P280, P305, P351, 338, P337, P313, EUH401
Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi.

Trim Nurmikon voikukkahävite

Trim Spray on tehokas rikkakasvien hävittäjä käytettäväksi täsmäkäsittelynä nurmikolla. Tehoaa hyvin voikukkiin ja muihin yleisiin rikkakasveihin, mutta ei vahingoita nurmikkoa!

Nurmikkoa ei suositella leikattavaksi neljään päivään ennen käsittelyä. Voidaan käyttää toukokuusta elokuuhun, jolloin nurmikko kasvaa voimakkaasti ja lämpötila on yli 12 astetta. Ruiskuta tyynenä iltana välttääksesi aineen kulkeutumista tuulen mukana muille kasveille.

Sisältö: Dichlorprop-p 1,5 g/l, MCPA 5,2 g/l, Dicamba 0,32 g/l
Riittoisuus: 1 spraypullo (1 l) hetikäyttövalmista liuosta n. 30 m2:lle.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö, lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
P102, P501, EUH401
Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi.

WWW.PROTECT-GARDEN.FI

Käy tutustumassa myös www.protect-garden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava