Sadetus ja sumutus

Ammattilaisen sadettimet kasvihuoneisiin, taimistoille, puistoihin, hedelmätarhoille ja avomaalle jokaiseen tarkoitukseen niin sadetukseen, kostutukseen, viilennykseen kuin juurrutukseenkin.

Kos­tu­tuk­seen Netafim Micronet Sadetus- ja su­musuut­ti­met

Netafim Micronet -tuotteet soveltuvat sadetukseen, viilennykseen ja kostutukseen kasvihuoneissa, taimistoissa, puistoissa, hedelmätarhoissa, avomaalla jne. Ammattikäyttöön tarkoitetut sadettimet on tehty sään- ja kemikaalinkestävästä muovista.

Vaalea väri pitää veden viileämpänä, on huomaamaton ja valoisa. Asennus on helppoa eikä erikoistyökaluja tarvita. Tarvikkeet ovat kevyitä, asennus voi olla riippuva tai tikun kanssa maahan. Micronet-osat liitetään painettavilla kitkaliitoksilla, joten työ on nopeaa ja muutokset helppoja.

GyroNet™-sadettimia on laaja valikoima lähtien 27 l/h aina 300 l/h asti.

Sadetuksen halkaisija voidaan valita. Yleisin asennustapa on tikun kanssa, mutta myös riippuva asennus on mahdollinen. Sopivalla suuttimella sadetettava alue voidaan rajata kapealle penkille tai halutun kokoiseksi yhtenäiseksi alueeksi. Erilaiset avomaan asennukset ovat tyypillisiä, mutta GyroNet sopii myös kasvihuoneisiin. Painesuositus 1,7 – 2,5 bar.

SpinNet™-sadettimet sopivat kasvihuoneisiin, taimistoihin jne. Etuna on tasainen sadetus esim. pöydille tai rajatulle alueelle.

Suuttimet asennetaan riippumaan 20 mm vaaleaan PE-putkeen, suutinasetelma on jälkitippumaton. Lisäämällä SD-nipan SpinNet-suuttimeen saadaan tasainen pisarajakauma yhden rivin kastelualueelle. Painesuositus 2,5 bar.

VibroNet™-sadettimet sopivat hyvin juurrutuspöydille.

Niillä saadaan tasainen kastelu. Lisäksi suutin on itsepuhdistuva ja pysyy hyvin auki. Riippuva asennus, painesuositus 3 bar.

Micronet AD-tipunesto estää jälkitippumisen, tuloksena tasainen kastelu ja sumutus.

Sisältyy vakiona riippuviin UD-varsiin.

GyroNet sadettaa
SpinNet sadettaa
VibroNet sadettaa

CoolNet Pro -su­musuut­ti­met

Kostutukseen, jäähdytykseen ja juurrutukseen kasvihuoneissa. Edullinen, antaa erittäin hienoa sumua (4 bar) paineella.

Valmistettu UV- ja kemikaalinkestävästä muovista. Asennus: Riippuva asennus 20 mm PE-putkesta, ei jälkitippumista käytettäessä AD-tipunestoa. Kaikki CoolNet-osat ja putket saatavana vaaleana: vesi pysyy viileämpänä, asennus on valoisa ja siistin näköinen.

CoolNet-Pro sumuttaa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Mikael Norrteir

Tekninen myyjä

040 660 2088

Schetelig-logo

Kevin Lundenius

Tekninen myyjä

0400 237 466

Schetelig-logo

Tony Joas

Tekninen myyjä

0400 367 728

Magnus Lindman

Myyntiedustaja

0400 913 939