Atech-vihersisustustuotteet

Atech on erikoistunut raikkaisiin ja laadukkaisiin vihersisustusratkaisuihin. Valikoimasta löytyy muun muassa erivärisiä ja -kokoisia istutusastioita, penkkejä, tilanjakajia, amppeleita erilaisilla kiinnitysratkaisuilla, kukkapylväitä sekä -torneja.

Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet itse Ranskassa. Valittavana on lukuisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, lisäksi tuotteet ovat hyvin yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Tuotteisiin on myös saatavilla erilaisia kastelujärjestelmiä, sekä liikuttelua helpottavia ratkaisuja. Istutusastioiden kiinnitysratkaisuja on myös monia niin seiniin, aitoihin kuin pylväisiin.

Toteuta helppohoitoinen ja ympärivuoden kestävä istutusratkaisu!

Kasvit tarvitsevat riittävästi kasvutilaa sekä tasaisesti vettä ja ravinteita voidakseen hyvin. Käyttämällä oikeita ja laadukkaita tuotteita helpotat työtäsi ja säästät aikaa sekä vaivaa.

Lue lisää esitteestä.

 

Isot ruukut

Isot ruukut

Atechilla on laaja valikoima näyttäviä isoja ruukkuja. Atech-sarjan muoviruukut ovat valmistettu ulkokäyttöön tarkoitetusta UV-suojatusta kierrätetystä polyeteenistä. Lisäksi osassa malleissa on välipohja, jossa on vesitila ja ylivuotoreikä. Suuri multatilavuus myös parantaa kasvien kasvuolosuhteita ja talvehtimista.

Atech tarjoaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita, esimerkiksi yrityksen logon lisääminen istutusastioihin tarjoaa vihersisustamiseen aivan uudenlaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Ruukkuja on myös saatavilla laajalla väriskaalalla ja useissa eri koissa.

Lue lisää täältä.

Amppelit ja parvekelaatikot

Amppelit ja parvekelaatikot

Atechin laadukkaisiin amppeleihin ja parvekelaatikoihin saa laitettua näyttävät kukkaistutukset. Amppelit ja parvekelaatikot ovat UV-suojattua, kierrätettävää polypropeenia. Niissä on suuren multatilan lisäksi vesitila, joka helpottaa hoitoa ja parantaa kasvien kasvuolosuhteita. Saatavana on myös kasvualustalaatikot asennusta ja huoltoa helpottamaan.

Parvekelaatikoiden käytännölliset kiinnitysmekanismit mahdollistavat huomaamattoman kiinnityksen kaiteeseen tai tasolle. Amppeleita voidaan kiinnittää myös pyöreisiin ja neliskulmaisiin tolppiin sekä pylväisiin. 

Lue lisää täältä.

Muut vihersisustustuotteet

Muut vihersisustustuotteet

Atechin valikoimaan kuuluvat myös muun muassa penkit, roskikset, tilanjakajat ja pyörätelineet. Tyylikkäät vihersisustustuotteet koristavat kaupunkimaisemaa ja tarjoavat ohilkulkijalle paikan levähtää tai hyödyntää käytännöllisiä tuotteita.

Valikoimassa on mm. monia näyttäviä ruukku + penkki ratkaisuja, mutta Atech-mahdollistaa myös vihersisustustuotteiden personoinnin. Teräsrakenteisiin penkkeihin voi valita mitä värejä vain!

Lue lisää täältä.

Tarkempaa tietoa tuotteista ja valikoimasta löydät
Atechin sivuilta:

https://en.atech-sas.com/

Atech-ruukkuihin sopivat tuotteet

 

Atech-tuotteet ovat tilaustuotteita ja toimitusaika 3-4 tai 6-8 viikkoa riippuen tuotteesta.

Hintatiedustelut ja lisätiedot:

Minna Kivistö
p. 040 721 3927
minna.kivisto@schetelig.com

Sami Kajeniemi
p. 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
p. 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
p. 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Jana Sepa, tuotepäällikkö
p. 040 527 8980
jana.sepa@schetelig.com

Ota yhteyttä ja kootaan sinulle näyttävä ja toimiva kokonaisuus!

Scheteligin YouTube-kanava