Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Atech - raikasta ranskalaista vihersisustusta!

Atech on erikoistunut raikkaisiin ja laadukkaisiin vihersisustusratkaisuihin. Valikoimasta löytyy muun muassa erivärisiä ja – kokoisia istutusastioita, penkkejä, tilanjakajia, amppeleita erilaisilla kiinnitysratkaisuilla, kukkapylväitä sekä –torneja.

Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet itse Ranskassa. Valittavana on lukuisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, lisäksi tuotteet ovat hyvin yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita, esimerkiksi yrityksen logon lisääminen istutusastioihin tarjoaa vihersisustamiseen aivan uudenlaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Tuotteisiin on myös saatavilla erilaisia kastelujärjestelmiä, sekä liikuttelua helpottavia ratkaisuja. Istutusastioiden kiinnitysratkaisuja on myös monia niin seiniin, aitoihin kuin pylväisiin.

Ota yhteyttä ja kootaan sinulle näyttävä ja toimiva kokonaisuus!

Lataa uusi suomenkielinen katalogi tästä.

Lataa Atechin katalogi tästä.

Atech-tuotteet ovat tilaustuotteita ja toimitusaika 3-4 tai 6-8 viikkoa riippuen tuotteesta.

Hintatiedustelut tuotevastaava Saila Innanen, saila.innanen@schetelig.com tai p. 040 721 4906

Scheteligin YouTube-kanava