Atech-vihersisustustuotteet

Atech-vihersisustustuotteet

Atech on erikoistunut raikkaisiin ja laadukkaisiin vihersisustusratkaisuihin. Valikoimasta löytyy muun muassa erivärisiä ja – kokoisia istutusastioita, penkkejä, tilanjakajia, amppeleita erilaisilla kiinnitysratkaisuilla, kukkapylväitä sekä –torneja.

Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet itse Ranskassa. Valittavana on lukuisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, lisäksi tuotteet ovat hyvin yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden kustomoida tuotteita, esimerkiksi yrityksen logon lisääminen istutusastioihin tarjoaa vihersisustamiseen aivan uudenlaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Tuotteisiin on myös saatavilla erilaisia kastelujärjestelmiä, sekä liikuttelua helpottavia ratkaisuja. Istutusastioiden kiinnitysratkaisuja on myös monia niin seiniin, aitoihin kuin pylväisiin.

Valikoimassa paljon eri kokoja!

 

Toteuta helppohoitoinen ja ympärivuoden kestävä istutusratkaisu!

Kasvit tarvitsevat riittävästi kasvutilaa sekä tasaisesti vettä ja ravinteita voidakseen hyvin. Käyttämällä oikeita ja laadukkaita tuotteita helpotat työtäsi ja säästät aikaa sekä vaivaa.

Lue lisää esitteestä.

 

Atech-tuotteet ovat tilaustuotteita ja toimitusaika 3-4 tai 6-8 viikkoa riippuen tuotteesta.

Hintatiedustelut ja lisätiedot:

Jana Sepa, tuotepäällikkö 
jana.sepa@schetelig.com

Minna Kivistö, asiakaspalveluvastaava
minna.kivisto@schetelig.com

Ota yhteyttä ja kootaan sinulle näyttävä ja toimiva kokonaisuus!
 

Atech-ruukkuihin sopivat tuotteet

Scheteligin YouTube-kanava