Ota yhteyttä!

Golfkentät, urheilukentät ja muut viheralueet:

Sami Kajeniemi
gsm 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
gsm 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
gsm 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

RainBird-kastelujärjestelmät:

Martin Railila
gsm 040 577 7086
martin.railila@schetelig.com

Kimmo Nieminen
gsm 0400 536 977
kimmo.nieminen@schetelig.com

Viheralueille

Viheralueille

Olemme palvelleet viheralan ammattilaisia jo vuosikymmenten ajan laatutuotteilla, räätälöidyillä ratkaisuilla ja osaavalla, asiakkaan tarpeita ymmärtävällä, henkilökohtaisella myynnillä.

Edustamme Suomessa markkinoiden johtavia alan asiantuntijoita ja heidän tuotteitaan, jotka jatkuvan kehitystyön ansiosta vastaavat nykyaikaisen ja kokonaisvaltaisen kentän hoidon sekä ylläpidon tarpeisiin. 

Valikoimaan kuuluvat muun muassa ICL-lannoitteet, Barenbrug-nurmikonsiemenet, RainBird- ja Mona-kastelujärjestelmät, Symbio-mikrobiologiatuotteet, TerraCottem-maanparannusaineet, Valley View -tukireunukset, Atech-vihersisustustuotteet, Ökolyksen maatuvat katekankaat, laaja valikoima kukkasipuleita sekä erilaiset kankaat, katteet ja harsot.

Tähän olemme keränneet valikoimastamme sopivat tuotteet mm. viherrakentajille, kaupunkien ja kuntien puistotoimelle, seurakunnille, maisemasuunnittelijoille, kiinteistö- ja huoltoyhtiöille sekä taloyhtiöille. Navigointi sivulla on nyt helppoa tuoteryhmittelyiden ansiosta.

Lue lisää tuotteista alla olevista kuvalinkeistä:

Scheteligin YouTube-kanava